SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Team Liquid – Swole Patrol: Vain turvonneita poskia
  • Jussi
    Perälä

Team Liquid – Swole Patrol: Vain turvonneita poskia

julkaistu: 24.10.2018 10:42

Edellisestä pelistä, kun maalattiin seinälle rumaa ja nopeata peliä. Tästä ottelusta tulee vieläkin yksipuolisempi ja nopeampi ottelu, vaikka kyseessä onkin Pohjois-Amerikkalaisten derby-ottelu.

Yksipuolista matsia petaa jo heti alusta lähtien HLTV-rankingeita katsoen Team Liquid #2 ja Swole Patrol #42 ja Swole Patrolilla ei ole yhtään merkittävää paras kolmesta tai paras yhdestä-ottelua top 20-joukkueita vastaan viimeisen kolmen kuukauden ajalta.

Jos unohdetaa jo pelkästään joukkuepelaaminen on Team Liquid paperilla nimien perusteella yksi maailman kovimmista ja yksilöiltään parhaista joukkueista. Team Liquidin kapellimestarina toimii Nick ”nitr0” Cannella ja frägäämisestä huolen pitävät tehokaksikko: Russel ”Twistzz” Van Dulken, sekä viime vuoden paras Pohjois-Amerikkalainen pelaaja Jonathan ”EliGe” Jablonowski.

Jos jotain hyvää tai positiivista voidaan hakea Swole Patrolista, niin tarvitsee kaivautua syvälle historian kirjoihin useamman vuoden taakse löytääkseen mitään positiivista joukkueen pelaajista. Joukkue koostuu kahdesta paremmin tunnetusta pelaajasta. Braxton ”swag” Pierce tunnetaan parhaiten tehokkaana rifle-pelaajana, mutta tätäkin paremmin hänet muistetaan 2015 tapahtuneesta iBP-ottelumanipulaatiosta ja hänen ikuisesta Valven Major-turnaus bänneistään, kun taas Ryan ”freakazoid” Abadir muistetaan samaisen kesän kuumana käyneestä Cloud9-joukkueesta.

Yksipuolisempaa ja suurempaa ennakkosuosikin asemaa harvemmin näkee alkulohkon otteluissa ja tässä on yksi sellainen vielä kohtuullisen hyvällä kertoimella varustettuna. Best-of-three ottelut alkulohkoissa on melko harvinaisia, mutta Epicenter tarjoaa näitä bo3-pelejä heti alusta lähtien, joten voidaan suosiolla suositella panostamaan Team Liquidin helppoon 2-0 voittoon tästä turvonneesta partiosta.