SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Team Liquid ja Honda lyöttäytyvät yhteen
  • Toimitus

Team Liquid ja Honda lyöttäytyvät yhteen

julkaistu: 24.01.2019 19:25

Aikaisemmin tänään Team Liquid ilmoitti lyöttäytyneensä yhteen Hondan kanssa.

Hondan logo tulee löytymään jokaisen Liquidin pelaajan paidasta tästä lähtien ja organisaatio tulee myös saamaan tiimin tyylillä varustettuja Honda Civicejä käyttöönsä. Ensimmäistä kertaa organisaation pelaajat tullaan näkemään Hondan autossa, kun Liquidin League of Legends tiimi tulee saapumaan ensimmäiseen Championship Series peliinsä Honda Odessey tila-autolla.

“Minun ensimmäinen autoni oli vihreä Honda Accord EX. Yhdistän turvallisuuden, luotettavuuden ja tyylin Hondan brändiin vielä tänäkin päivänä ja olen innoissani herätellessäni niitä muistoja virallisella Team Liquid kumppanuudella. Me tulemme toimimaan lähekkäin Hondan kanssa sisällön, aktiviteettien ja muun tuotannon kanssa jotta pystymme ottamaan huomioon Team Liquid fanit ja tuntemaan kunniaa voidessamme työskennellä maineikkaan kansainvälisen merkin kanssa joka uskoo samalla tavalla kuin mekin Esportsin ekosysteemiin.”

Kommentoi Liquidin omistaja Steve Arhancet.

Honda ja Liquid tulevat myös tekemään yhteistyötä tuottaessaan kuusiosaisen videosarjan siitä miten Liquidin League of Legends, Fortnite ja Dota 2 tiimit tulevat “nostamaan pelinsä tasoa” vuoden 2019 aikana ja jokainen tiimi tulee saamaan itselleen kaksi jaksoa.

Kuva: Liquid