SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Team Aster-NIP: Jatkaako ppd kiinalaisten kiusaamista?
  • Niko
    Mikkonen

Team Aster-NIP: Jatkaako ppd kiinalaisten kiusaamista?

julkaistu: 23.10.2018 15:40

Tämä ottelu on osa lohkovaihetta ja täten bo2. Kyseessä on myös kummankin tiimin ensimmäiset pelit.

Team Aster on syyskuussa perustettu kiinalainen tiimi. Aster selvitti tiensä karsintojen kautta niin Kuala Lumpur Majoriin kuin meneillään olevaan ESL One Hamburgiin. ESL:n karsinnoissa Aster kaatoi finaalissa Newbeen 3-2 ja aiemmin matka majoriin varmistui 2-1 voitolla Serenitystä. Kuten tulokset kertovat, ei tie ole ollut helppo.

Hienon ja jopa hieman yllättävän nopean karsintamenestyksen jälkeen Asterin lento ei jatkunut 2018 Sanya DOTA2 New-Stars Playn karsinnoissa. Aster jäi jopa iG Vitalityn ja DeathBringer Gamingin taakse. Tuloksena oli siis lohkon toisiksi viimeinen sija.

Ninjas in Pyjamas aka NiP palasi dotaskeneen legendaarisen jenkkikapteenin ppd:n otteessa olevalla tiimillä. ppd otti hajonneesta OpTic Gamingistä mukaansa offlanella loistaneen 33. Midissä on Team Liquidista tuttu Fata ja carryna Secretistä tullut Ace.

Ace ja 33 omaavat sellaiset heropoolit, että vastustajien on ikävä heitä vastaan draftata. Etenkin kun vastassa on yksi maailman parhaista kapteeneista. Etenkin kun ppd tunnetaan myös the China Slayerinä.

NiP on menestynyt alueellisissa otteluissa ja karsinnoissa hyvin. Jos unohdetaan yksittäinen tappio Kuala Lumpurin ylemmän kaavion karsinnoissa Alliancelle, niin ainoat hävityt ottelut ovat olleet 1-2 vs Virtus.Pro ja 0-2 vs Team Secret. Käytännössä loput ottelut ovat päättyneet NiP:n 2-0 voittoihin. Lähtökohtaisesti NiP lähtee turnaukseen haastamaan ennakkosuosikkeja ihan tosissaan.

Vaikka kyseessä on ensimmäinen ottelu kummallekin, niin kuntokäyrien osoittaessa erisuuntiin sekä ppd:n draftaukseen luottaen löytyy tähänkin otteluun pelattavaa.