SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Team Aster-Forward Gaming: Jatkaako Aster puhtaalla pelillä?
  • Niko
    Mikkonen

Team Aster-Forward Gaming: Jatkaako Aster puhtaalla pelillä?

julkaistu: 24.10.2018 23:44

Lohkovaiheen viimeiset ottelut ovat jäljellä ja merkityksettömässä pelissä kohtaavat toistaiseksi voittamaton Aster ja kohtalaisen hyvin pelannut Forward. Ottelun merkityksettömyyden vuoksi siihen liittyy vedonlyönnillisestä näkökulmasta katsottuna tiettyjä riskejä. Esimerkiksi onko suurin motivaatio tiimeillä voittaa ja ylläpitää hyvää virettä, kokeilla uusia asioita vai ihan vain pitää hauskaa ja tällä tavoin rentoutua turnauksen aikana. Useimmiten motiivit ovat kahta ensimmäistä.

Kuten edellisessä paketissa jo tulikin sanottua, niin allekirjoittanut aliarvioi Asterin pelivireen totaalisesti. Onneksi kuitenkin takkia voi rahalla leikkiessä kääntää ilman huolen häivää ja selkäänpuukottajan mainetta. Voittajan on helppo hymyillä. Asterin ei ole edes tarvinnut outdraftata vastustajaa ja ikävistä tilanteista on selvitty yksinkertaisesti pelaamalla paremmin kuin vastustajat. Paikoitellen tämä on ollut kaunista katseltavaa.

Forward Gaming on varmasti alemmassa playoffs-kaaviossa, sillä he eivät voi enää ohittaa Virtus.Prota eivätkä tippua sijoille 5-6. Ainoa kysymys onkin ketä vastaan he pelaavat ensimmäisellä kierroksella elämästä ja kuolemasta. Tähän kuitenkin vaikuttaa sen verran paljon toisen lohkon otteluiden lopputulokset, joten sitä on turha lähteä suuremmin spekuloimaan. Todennäköisimmin vastassa on joko paiN tai EG. Resolut1on todisti tänään taas koko maailmalle, miksi tiimit joissa hän pelaa pärjäävät. NiP olisi ilman omaa huolimattomuuttaan ja Reson hyvyyttä vienyt ottelun 2-0. Tässä vaiheessa uskaltaa jo melkein laittaa päänsä pantiksi, että Resolla on näppinsä pelissä, jos Forward vielä voittaa pelejä tai otteluita tässä turnauksessa.

Koska kumpikin tiimi oletettavasti haluaa pelata hyvin viimeisessäkin ottelussa, jotta hyvä vire jää päälle. Huomionarvoista on myös se, että ylemmän kaavion ensimmäinen kierros pelataan myös torstaina, joten Aster haluaa ehdottomasti jatkaa siitä mihin on jäänyt playoffieen puolella. Suurin kysymys lieneekin, että onko heidän ajatuksensa jo seuraavassa vastustajassa (todennäköisesti Secret tai Vici)? Asterin suorittaminen on kuitenkin tällä hetkellä sen verran omaa luokkaansa, että tästä huolimatta odottaa sopii tappiotonta lohkovoittoa.