SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Tätä et voi jättää välistä! – Näin ilmoittaudut Pelaajat.com-risteilylle
  • Juho
    "Pimmyjage"
    Salminen

Tätä et voi jättää välistä! – Näin ilmoittaudut Pelaajat.com-risteilylle

julkaistu: 23.10.2019 16:08

Pelaajat.com-risteily järjestetään 14. joulukuuta Silja Europalla. Suosittujen streamaajien ja pelaajien lisäksi nyt myös sinulla on mahdollisuus osallistua risteilylle, jos olet liikkeissäsi tarpeeksi nopea.

Risteilyn isäntänä toimii hermeettisenä Pelaajat.comin äänenä tunnettu Arttu “Olvari” Hämäläinen. Risteilyllä nähdään Pelaajat.comin kumppaneiden lisäksi e-urheiluseurojen, kuten Conquer Gamingin ja HAVU Gamingin, streamaajia sekä pelaajia.

“Haluamme juhlistaa menestyksekästä vuotta kumppaneidemme, esports-seurojen sekä tietenkin yhteisömme kanssa! Koemme, että paras tapa juhlia on järjestää Pelaajat.com-risteily Silja Europalla!”, Hämäläinen kertoo.

Helsinki-Tallinna-Risteily alkaa 14. joulukuuta kello 18:30 ja sen alkumatkalla käytössä on yhteinen tila, jossa on mahdollista pelata pelejä sekä tavata suomalaisia suosikkistriimajia ja -pelaajia. Illan kohokohtana toimii kummisetänä tunnetun Benjamin “Notah” Läärän parturointituokio, jossa Hämäläiselle muotoillaan uusi markorepairs-hiustyyli!

 

Risteilyn hinta:

1h hytti 43,00€
2-4h hytti 62,00€

Buffetillallinen 36,00€ / hlö
Aamiainen 12,00€ / hlö
Buffetlounas 26,00€ / hlö
Ateriapaketti 69,00€ / hlö (sisältää yllämainitut ruokailut)

 

Ilmoittautumisohjeet

Ilmoittaudu mukaan risteilylle lähettämällä sähköpostia [email protected] -osoitteeseen.

Sähköpostiin tulee sisällyttää lähtijöiden nimi, syntymäaika sekä tieto siitä, mikäli lähtijät majoittuvat samaan hyttiin keskenään. Maksutiedot lähetetään ilmoittautuneille mahdollisimman pian ilmoittautumisen jälkeen.

Huomioi, että matka tulee maksaa viimeistään 11. marraskuuta. Ilmoittautuminen on sitova.

Risteily on K-18. Jokainen risteilijä on vastuussa itsestään.