SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Tässä on ENCEn uusi Counter-Strike-joukkue – Tuttu AWP-pelaaja tekee paluun
  • Toimitus

Tässä on ENCEn uusi Counter-Strike-joukkue – Tuttu AWP-pelaaja tekee paluun

julkaistu: 18.12.2023 02:00

Suomalaisorganisaatio ENCE on julkaissut uuden Counter-Strike-joukkueensa jäsenet.

Uudistukset tulivat tarpeellisiksi, kun peräti kolme ENCE-pelaajaa siirtyi uusiin joukkueisiin viimeisen viikon aikana. Pavle “Maden” Boskovic ja Alvaro “SunPayus” Garcia siirtyivät Falconsiin ja Guy “NertZ” Iluz Heroiciin.

Kolme pelaajaa puolalaisesta 9INE-joukkueesta täydentävät kokoonpanon. He ovat Olek “hades” Miksiewicz, Kacper “Kylar” Walukiewicz ja Krzysztof “Goofy” Górski.

“Muutos on vaikeaa, mutta olemme innoissamme voidessamme toivottaa tervetulleiksi tämän puolalaisen trion ENCEen. Näiden julkistusten tuli tapahtua nopeutetulla aikataululla turnauskutsujen ja kokoonapanolukkojen vuoksi. Haluame kiittää 9INEn henkilökuntaa nopeasta yhteistyöstä ja sujuvasta siirrosta”, ENCE kommentoi Twitter- eli X-tilillään.

Kolmikon signeerauksen myötä ENCE vahvisti suoran paikan tulevien majoreiden RMR-karsintaan, sillä 9INE eteni viime majoreilla niin kutsutulle Legends Stagelle asti.

Puolalaiskolmikosta hades on pelannut jo aiemmin ENCE:ssä. Hän saapui joukkueeseen alunperin vuonna 2021, kun Aleksi “allu” Jalli siirtyi pois kokoonpanosta. Hadeksen kanssa ENCE eteni muun muassa PGL Major Antwerpin välieriin ja hopealle ESL Pro League Season 15 -turnauksessa. Hades vaihtui SunPayusiin vuoden 2022 kesällä.

Jo viime kuussa kapteeni Marco “Snappi” Pfeiffer ja valmentaja Eetu “sAw” Saha lähtivät joukkueesta. Joulukuussa paljastettiin, että Pfeiffer siirtyi Falconsiin ja Saha Heroiciin. Heitä paikkaamaan saapuivat jo aiemmin uudeksi kapteeniksi nelinkertainen major-voittaja Lukas “gla1ve” Rossander ja valmentajaksi puolalaislegenda Jakub “kuben” Gurczysnki.

Täten ENCE:n joukkueessa on nyt peräti viisi puolalaispelaajaa valmentaja mukaan lukien. Gla1ve on tanskalainen, ainoa ei-puolalainen kokoonpanossa. Vain parin kuukauden takaisesta ENCEn kokoonpanosta on joukkueessa jäljellä enää Pawel “dycha” Dycha.

ENCEn joukkue vuodelle 2024

  • Paweł “⁠dycha⁠” Dycha
  • Lukas “⁠gla1ve⁠” Rossander
  • Olek “⁠hades⁠” Miskiewicz
  • Kacper “⁠Kylar⁠” Walukiewicz
  • Krzysztof “⁠Goofy⁠” Górski
  • Jakub “⁠kuben⁠” Gurczynski (valmentaja)

Kuva: ENCE