SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Tappara – Kärpät: Kotijoukkue jo neljän ottelun tappioputkessa
  • Toimitus

Tappara – Kärpät: Kotijoukkue jo neljän ottelun tappioputkessa

julkaistu: 28.12.2018 16:11

Sarjataulukon kärkipään kamppailussa suvereenisti Liigaa johtava Kärpät saapuu Tampereelle. Edes U20-poissaolot eivät ole hidastaneet oululaisten menoa. Vastaavasti Tappara on hyvän välivaiheen jälkeen aloittanut lipsumisen ja joukkue on jo neljän ottelun tappioputkessa.

Huipputasaisessa sarjassa kolmannen ja yhdennentoista joukkueen välissä on vain 10 pistettä, joten mitä vain voi vielä tapahtua.

Tappara ei esittänyt Ilvestä vastaan keskiviikkona mitään. Joukkue oli käytännössä koko pelin sillassa täydessä Hakametsässä. Ensimmäisen maalin joukkue teki pakista kimmoneesta kiekosta ylivoimalla ja toisessa maalissa Ilves-vahti Antti Lehtonen lahjoitti maalin. Tappara-maalilla loistavasti pelannut Christian Heljanko tarjosi Tapparalle pisteen. Sen verran monta gamesaveria mies otti. Vaikka Heljanko lahjoittikin Ilveksen tasoitusmaalin, olisi toisella veskarilla tästä jäänyt Tapparalle nolla pistettä käteen.

Tappara-maalilla aloittaa luonnollisesti Heljanko, kun vastaavasti oululaisilla maalissa aloittaa Jussi Rynnäs. Rynnäs on joulukuun kolmassa startissa päästänyt vain viisi maalia, joten Tapparalla ei tule maalinteko olemaan helppoa tänään.

Joukkueet ovat tällä kaudella kohdanneet kahdesti ja molemmilla kerroilla vierasjoukkue on vienyt täyden pistepotin. Vaikka Kärpille olikin ennen joulutaukoa maalinteko todellista myrkkyä, sai se heti tapaninpäivänä taottua JYPin verkkoon peräti kuusi maalia.

Tappara ei tällä hetkellä pysty pelillisesti vastaamaan Kärppien rynnistykseen ja tästä syystä ei voi kuin ihmetellä vieraiden näinkin suurta kerrointa.