SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Tappara – Kärpät: Viime kauden finalistit vastakkain!
  • Toimitus

Tappara – Kärpät: Viime kauden finalistit vastakkain!

julkaistu: 04.10.2018 14:29

Viime kauden finalistien ensimmäinen kohtaaminen tällä kaudella! Tapparalla on taatusti revanssihenkeä rinnoissaan, mutta vahvassa iskussa olevia vieraita on tällä hetkellä äärimmäisen hankala pysäyttää.

Isännät ovat jämähtäneet Liigan alempaan keskikastiin kahdesta peräkkäisestä voitostaan huolimatta. Vieraat taas viihtyvät kärkikaksikossa  ja ovat kahmineet jo neljä voittoa putkeen.

Liigan pistepörssin kakkosena kahdeksan kierroksen jälkeen neljällä osumallaan ja kymmenellä pisteellään oleva Kirvesrintojen kakkosvitjan vasemmassa laidassa viihtyvältä Tomas Zaborskylta isäntien fanit odottavat tänään taas varmasti pinnoja.

Toissailtana Sportin vieraana Zaborsky iski jatkoilla Kirvesrintojen voittonyytin. Kuudessa edellisessä pelissä pinnoja keränneelle laiturille osuma oli jo kolmas kahdessa viime pelissä.

Kärpät on pitänyt maalinsa koskemattomana kolmesti neljässä viime pelissään. Pikkupetojen verkkoon on ammuttu noissa voittopeleissä vain kaksi maalia.

Jos katsoo puhtaasti Liigan pistepörssiä ei Kärppien pelaajat tehoillaan retostele. Silti pisteitä karttuu plakkariin lähes ottelusta toiseen. Pohjoisen poikien ykköstykki on ollut kakkosvitjan laitureista Mika Pyörälä, joka on saalistanut kolme reppua ja kuusi pinnaa alkukauden peleistään.

Tapparalta löytyy neljä vähintään yhtä tehokasta pelaajaa. Totuus löytyy kuitenkin muustakin kuin kaurapuurosta.

Päästettyjen maalien määrässä ero on musertava Kärppien eduksi. Vain kymmenen päästettyä maalia kahdeksassa pelissä herättää kunnioitusta. Tapparan päästämillä 24 osumilla ei Liigan piikkipaikkoja hätyytellä. Ei ainakaan pitkässä juoksussa.

Tomas Zaborsky tekee maalin (JA mukaanlukien) @4.50

» pelaa kohdetta leovegasilla Illan otteluun Jukka Rautakorpi tekee yhden ainoan muutoksen toissailtaiseen Sport-peliin verrattuna. Juho Rautanen ottaa Toni Utusen paikan Kirvesrintojen seitsemäntenä pakkina.

Viime pelissään nuhaisen 1-0 -kotivoiton Pussileuoista ottanut Kärpät jatkaa tänään identtisellä rosterilla. Miksi voittavaa permanenttia pitäisikään mennä vaihtamaan?

Ottelussa nähtäneen marginaalinen määrä maaleja jälleen kerran, kun pikkupedot ovat askissa! Ja mikä parasta, siitä maksetaankin kelpo tarjouksia, jotta pihviä kannattaa käristellä polttamatta sitä pohjaan asti!