SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Tappara – Kalpa: Vierailla nippu onnistumisia
  • Toimitus

Tappara – Kalpa: Vierailla nippu onnistumisia

julkaistu: 05.01.2019 15:15

Liigassa kolmen ottelun voittoputkessa porskuttava Kalpa kävi välissä voittamassa Spengler Cupin. Neljällä tiukalla voitolla klaarattu turnaus päättyi finaalin eeppiseen rangaistuslaukauskilpailuun, jossa kaatui Kanada. Eilen KalPa jatkoi siitä mihin jäi ennen joulua. Se voitti Saipan kotona tyylipuhtaalla pelillä 3-1.

Maalivahti Denis Godlalle tarvitsi merkata vain 15 torjuntaa koko ottelussa ja Saipa oli pääsääntöisesti aivan vastaantulija ottelussa. Tappara on toki huilannut kaksi päivää enemmän, mutta tamperelaisten pelistä ei paljon hyvää kerrottavaa tällä hetkellä ole.

Tappara päätti vihdoin Jukurien vieraana peräti kuuden ottelun tappioputkensa. Joukkueen peli sakkaa pahemman kerran ja satunnaisesti myös maalivahtityöskentely on nostanut kysymysmerkkejä pintaan. Jukurit johti tuota ottelua jo 2-0 ensimmäisen erän jälkeen, mutta Tappara onnistui tekemään seuraavat neljä maalia.

Kalpa taistelee tällä hetkellä paikasta kymmenen joukossa. ilves on vain neljän pisteen päässä pelin enemmän pelanneena. Kalpan peli ei ole tällä hetkellä kaunista, mutta se on voittavaa kiekkoa. Varsinkin kun Denis Godla on löytänyt todellisen pelivireensä, ei Tapparalla ole luvassa helppo ottelu. Vaihtelevasti tamperelaisilla on ollut suuriakin vaikeuksia maalinteossa. Se toki on johtunut siitä, ettei paikoille ole päästy.

Tappara-maalilla aloittava Christian Heljanko ei ole totutun tasoinen Tappara-maalivahti. Vaikka hyviä kausia tulee, nähdään myös totaalisia romahduksia. Kalpan koko peliajan voitolle tarjotaan tänään aivan liian suurta kerrointa. Joukkueet ovat lähihistoriassa pelanneet todella tasaisia vääntöjä ja tästäkin syystä 2.70 moneyline-kerroin on aivan liikaa.

Jos Tappara pelaisi normaalilla “Tappara-tasollaan”, voisi tätä kerrointa epäillä. Nyt kuitenkaan ei.