SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Tappara – JYP: Ruostuttaako Dufvan JYP Kirvesrinnat?
  • Toimitus

Tappara – JYP: Ruostuttaako Dufvan JYP Kirvesrinnat?

julkaistu: 19.01.2019 14:19

Hakametsässä saa liigakakkonen Tappara vastaansa valmentajavaihdoksestaan karaistuneen JYPin, joka pyrkii karistamaan häntäpään tomut luistimenteristään ja pelastamaan vielä runkosarjan ehtoopuolella kaudestaan niin paljon, kuin se vain on mahdollista. Ja kun tuntee ja tietää ”rehtori” Risto Dufvan, kaikki maan ja taivaan välillä on mahdollista.

Kuusi peräkkäistä voittoa ottaneet Jukka Rautakorven suojatit kaatoivat torstaina SaiPan vierasaskissa 7-4. Avauserän haukottelun jälkeen Kirvesrinnat saivat koneensa käyntiin toisessa erässä ja sen jälkeen isäntiä vietiin. Niko Ojamäki ja Jan-Mikael Järvinen olivat kahden maalin isiä.

Kristian Kuusela on nakutellut Tapparalle pisteitä neljässä peräkkäisessä pelissä (4. 3+3=6), Ben Blood (3. 1+3=4) ja Otso Rantakari (3. 0+3=3) ovat puolestaneet päässeet tehopisteille kolmessa pelissä sekä Ojamäki (2. 3+0=3) ja Matti Järvinen (2. 0+3=3) kahdessa ottelussa.

Dufvan JYP on villi kortti, sillä keskisuomalaiset pelasivat kelvollisesti jo ennen rehtoria, kuten kuudesta pelistä otetut viisi voittoa sen todistavat.

Näiden kahden joukkueen väännöt ovat olleet tasaisia. Molemmat aiemmat tämän kauden pelit on JYP vienyt rankkareilla.