SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Tappara – HIFK: Perinteikkäät seurat perinteisen tuloksen perässä?
  • Toimitus

Tappara – HIFK: Perinteikkäät seurat perinteisen tuloksen perässä?

julkaistu: 30.11.2019 14:18

Perinteikkäät liigaseurat Tappara ja HIFK ottavat mittaa toisistaan Hakametsässä lauantaina.

Liigakakkonen Tappara kaatoi eilen Jukurit 3-2 Ikioma Areenassa noustuaan kahden maalin takaa voittoon. HIFK puolestaan katkaisi liigakärki Kärppien 11 peräkkäisen ottelun voittoputken 2-0 voitolla Nordiksella.

Ilman pelikiellossa olevaa ykkösmaaliruiskuaan Charles Bertrandia ja pinnakunkkuaan Tyler Morleyta pelanneiden Kirvesrintojen voiton kapellimestareina eilen Mikkelissä olivat Kristian Kuusela, Olavi Vauhkonen ja Patrik Virta. Porkkanapöksyjen tehopakki Valtteri Kemiläinen (25. 1+21=22) ja laitureista Anton Levtchi (25. 4+12=16) ahmivat lisäksi kaksi maalisyöttöä.

Virta ja Niko Ojamäki korvaavat edellewn sivussa olevat Bertrandin ja Morleyn Tapparan ykkösvitjassa. Maalinsuulla Michael Garteig palaa isäntien tolppien väliin.

HIFK:n eilisen voiton Kärpistä takuumiehenä oli kaikki oululaisten 34 maalilaukausta torjunut Frans Tuohimaa. Stadilaisten uunit menivät puolestaan Jere Sallisen ja tyhjiin osuneen Otto Paajasen piikkiin.

Jarno Pikkarainen luottaa kuin vuoreen suojatteihinsa, eikä muuta eilistä rosteriaan yhtään vaan Tähtirinnat lähtevät identtisellä permanentilla haastamaan isäntiä.

Tappara ja HIFK ovat kohdanneet kerran aiemmin tällä kaudella. Syyskuussa Kirvesrinnat kaatoivat Tähtirinnat 2-1 Nordiksella.

Tappara on lyönyt HIFK:n neljästi peräkkäin ja seitsemän kertaa kahdeksasta Hakametsässä. Nykyiskussaan se ei kuitenkaan ole niin selvä voittoautomaatti mitä alkukaudesta saati keskinäinen pelihistoria antaa ymmärtää.

Rolle-setä ottaa rohkeasti kantaa erittäin matalien maalimäärien puolesta tänään. Molemmilla on maalissa erittäin hyvät ykkösveskarit ja joukkueet tuntevat toisensa hyvin, eikä ottelussa nähdä paljon maaleja sen ratketessa todennäköisesti erikoistilanteissa ja/tai vasta rankkareissa.