SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
TANSKALAISPELAAJA ISKUSSA — ENCEn TIE KATKESI VÄLIERIIN
  • Juuso
    Syngelmä

TANSKALAISPELAAJA ISKUSSA — ENCEn TIE KATKESI VÄLIERIIN

julkaistu: 18.04.2021 19:45

ENCE ja Nordavind kohtasivat Elisa Invitational Spring 2021 -turnauksen välierissä.

Ottelu pelattiin “paras kolmesta” -periaatteella. Pelattaviksi kartoiksi valittiin Train (ENCE), Inferno (Nordavind) ja Dust2.

ENCE aloitti karttavalintansa terroristipuolella vahvasti. Huolimatta hävitystä pistoolikierroksesta joukkue tuli takaisin ja voitti seuraavat kolme kierrosta. Kartan alku meni ENCE:n johdossa, kun joukkue johti ottelua 6—2. Nordavind meni tämän jälkeen kuitenkin menojaan, kun se voitti 7 kierrosta peräkkäin.

Toiselle puoliskolle lähdettiin Nordavindin 9—6 johtoasemista. ENCE aloitti CT-puolensa niin ikään vahvasti ja voitti puoliskon ensimmäiset 5 erää, kaventaen tilanteeksi 9—11. Joukkueet voittivat eriä tasaisesti, jonka johdosta ottelu meni jatkoajalle. Jatkoaika ja kartta päättyi lopulta Nordavindin 19—17 voittoon.

Kartan ehdoton tähti oli Nordavindin Daniel “mertz” Mertz (1.47 rating). Nordavindin seuraavaksi parhaalla pelaajalla, Anton “supra” Tšernobailla, oli 1.08 rating.

ENCE:n pelaajista parhaiten suoriutuivat Marco “Snappi” Pfeiffer (1.16 rating)  ja Lotan “Spinx” Giladi (1.14 rating).

Seuraavaksi pelattiin Nordavindin karttavalinta Inferno, jonka ENCE pääsi aloittamaan CT-puolella. Nordavind aloitti kartan vahvasti, kun se voitti ensimmäiset 4 erää. ENCE vastasi välittömästi ja voitti puolestaan seuraavat 4 erää. Avauspuolisko jatkui tasaisena. Toiselle puoliskolle lähdettiin ENCE:n 8—7 johdossa.

Toisella puoliskolla Nordavind näytti miksi joukkue valitsi kartakseen Infernon. Joukkue nimittäin voitti heti 8 kierrosta peräkkäin ja otti itselleen nopean ottelupallon 15—8 tilanteessa. ENCE voitti tämän jälkeen yhden kierroksen, mutta Nordavind pysäytti ENCE:n viimeisen puskuyrityksen B-pommipaikalle ja voitti kartan lukemin 16—9.

“mertz” oli jälleen iskussa, kun tanskalaispelaajan rating oli Infernossa 1.76. Lopulta “mertzin” rating kahden kartan jälkeen oli keskiarvoltaan 1.58.

ENCE:n pelaajista parhaan suorituksen Infernossa teki “Spinx”, jonka rating oli 1.09.

Tuoreimmat uutiset: