SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Tanskalainen CS:GO-tiimi lopettaa – “Emme voi saavuttaa tavoitteitamme”
  • Saara
    R

Tanskalainen CS:GO-tiimi lopettaa – “Emme voi saavuttaa tavoitteitamme”

julkaistu: 08.02.2023 14:15

Tanskalainen e-urheiluorganisaatio Tricked on ilmoittanut ajavansa toistaiseksi alas CS:GO-kilpajoukkueensa. Ammattilaissopimuksella tällä hetkellä pelaavat ovat vapaita etsimään itselleen uudet tiimit.

Lausuntonsa mukaan Tricked on tullut ikävään päätökseensä, koska ei kykene saavuttamaan tavoitteitaan nykymarkkinoilla.

– Maan nykyisellä tasolla Tricked Esportsin tavoittelemaan ammattimaiseen asemaan e-urheilussa on vaikea nousta, eikä Tricked Esports katso voivansa toteuttaa kilpapeluun päämääriään vastuullisesti nykyisillä markkinoilla.

Yksitoista vuotta toiminut tanskalaispoppoo jatkaa joukkueena vielä kauden loppuun, mutta pelaajia ei estellä siirtymästä jo uusille poluille.

Trickedillä on ollut paljon merkitystä Tanskan kilpapeluuskenelle, sillä se on toiminut niin uusien kykyjen esiintuojana kuin huippu-uran tehneiden veteraanien jäähdyttelyjoukkueena. Esimerkiksi Ninjas is Pyjamasin Patrick “⁠es3tag⁠” Hansen sekä Sproutin Ismail “⁠refrezh⁠” Ali ovat taannoin viihtyneet Trickedin punamustissa paidoissa.

Menestyksensä huipulla tiimiin kuuluivat Nicolai “⁠HUNDEN” Petersen, Lucas “Bubzkji” Andersen, Frederik “⁠acoR” Gyldstrand, Rasmus “⁠sjuush” Beck sekä Fredrik “⁠roeJ⁠” Jørgensen. Kokoonpano voitti Budapestissa V4 Future Sports Festival 2019 -turnauksen, päihittäen niin MIBR:n kuin Virtus.pronkin.

Nykyiseen joukkueeseen kuuluvat Magnus “⁠Nodios⁠” Olsen, Oliver “⁠kwezz⁠” Rasmussen, Philip “⁠Lucky⁠” Ewald, Oliver “⁠IceBerg⁠” Berg, Mathias “⁠PR1mE⁠” Carlsen sekä valmentaja Sebastian “⁠larsen⁠” Larsen. He kaipaavat nyt uusia joukkueita, joiden siipien suojissa jatkaa uraa.

Lähde: HLTV.org Kansikuva: Tricked Esports