SEURAA MEITÄ:
×

BLAST.tv Paris Major 2023

ETUSIVU / BLAST.tv Paris Major 2023
Tänään se ratkeaa – Pariisin major-turnauksen mestaruus
  • Juuso
    Syngelmä

Tänään se ratkeaa – Pariisin major-turnauksen mestaruus

julkaistu: 21.05.2023 13:26

 

Pariisin CS:GO-majorit ovat edenneet päätyyn asti. Kello 18 alkavassa loppuottelussa kohtaavat yllättäjäjoukkue GamerLegion sekä kotiyleisön suosikki Vitality.

GamerLegion eteni finaaliin voittamalla puolivälierissä Monten puhtaasti 2–0 ja sen jälkeen sensaatiomaisesti turnauksen suurimpiin voittajasuosikkeihin kuuluneen Heroicin karttavoitoin 2–1.

Vitality eteni loppuotteluun voittamalla puhtaasti sekä puolivälieränsä Into the Breachia että välieränsä Apeksia vastaan.

Vitality ei ole hävinnyt Pariisissa karttaakaan. Vain yksi joukkue on pystynyt voittamaan majorit häviämättä karttakaan, kun Natus Vincere teki kyseisen tempun Tukholman majoreilla marraskuussa 2021.

Vitalityn toisella tanskalaispelaajalla, Peter “dupreeh” Rasmussenilla, on mahdollisuudet nousta tänään ainoaksi CS:GO-historian pelaajaksi, joka on voittanut peräti viisi major-turnausta.

Dupreeh jakaa tällä hetkellä neljän major-mestaruuden pottia yhdessä Nicolai “device” Reedtzin, Lukas “gla1ve” Rossanderin ja Andreas “Xyp9x” Højslethin kanssa.

Tekeekö dupreeh historiaa? Saako Mathieu “ZywOo” Herbaut CS:GO-uralleen kirkkaimman kruunun? Yllättääkö GamerLegion jälleen? Palkitaanko Mihai “iM” Ivan ZywoOn sijasta turnauksen parhaana pelaajana?

Voittajajoukkue nappaa itselleen $500 000 sekä paikat IEM Kölnin ja BLAST World Final 2023 -turnauksiin.

Lähde: HLTV | Kuva: GamerLegion