SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Tampa Bay Lightning – Dallas Stars: Ottaako Stars revanssin Boltsista?
  • Toimitus

Tampa Bay Lightning – Dallas Stars: Ottaako Stars revanssin Boltsista?

julkaistu: 14.02.2019 19:43

Amalie Arenassa kohtaavat Tampa Bay Lightning ja Dallas Stars.

Koko änärin kärjessä porskuttava Tampa Bay on kerännyt seitsemästä edellisestä pelistään vähintään pisteen voittaen niistä viisi ottelua. Toissailtana se nitisti lännen kärkijoukkueista Calgaryn selvästi 6-3 ottaen toisen voittonsa putkeen.

Boltsilta Brayden Pointilla (3. 2+4=6), Steven Stamkosilla (3. 2+3=5) ja J.T.Millerilla (3. 1+3=4) on kolmen ottelun pisteputki päällä. Pistepörssiä johtava Nikita Kucherov (2. 3+4=7) on puolestaan kahden ottelun piste- ja maaliputkessa.

Bolts johtaa omaa konferenssia 15 pinnan erolla ennen toisena tulevaa Torontoa. Sillä ei siis ole yhtään mitään hätää piikkipaikan pitämisessä ja näin kotiedun päätyyn asti ottaessa, ellei se vallan ala höntsäillä lopuissa peleissä.

Vastaavasti motivoituneita, epätoivoisia ja erityisesti lännen joukkueita vastaan sille voi tulla ongelmia, kun joka tapauksessa muutama Let Down-peli vielä runkosarjan ehtoopuolella tulee sillekin vielä ajankohtaiseksi.

Yksi sellainen, petollinen vastustaja voi hyvinkin olla aamuyön tunteina Amalie Arenassa vastaan asettuva lännen kutonen Dallas Stars, jonka paikka pudotuspeleissä on kaikkea muuta kuin kirkossa vielä kuulutettu.

Dallas on ottanut kuusi voittoa kahdeksasta edellisestä ottelustaan, eikä ole hävinnyt niistä varsinaisella peliajalla kuin yhden ottelun Arizonan kaataessa sen 3-2 Gila River Arenassa.

Alexander Radulov (2. 1+2=3) ja Jamie Benn (2. 0+2=2) ovat kahden ottelun pisteputkessa. Tyler Seguin on saalistanut kahdeksassa pelissä 11 (7+4) pistettä, vaikka on jäänyt kahdessa ottelussa kokonaan ilman pisteitä.

Tampa ja Dallas ovat puolestaan kohdanneet kertaalleen tällä kaudella. Stars hävisi kotonaan American Airlines Centerissä 0-2 tammikuussa pelillisestä hallinnastaan huolimatta hakattuaan päätä seinään Andrei Vasilevskiyn torjuntoihin ja loput hoiti Boltsin hyvin ajoitetut blokit.

Joukkueiden keskinäisissä peleissä on 5/7:llä viime kerralla tehty yli 6.5 maalia varsinaisella peliajalla. Kumpikin alle 6.5 maalin jäänyt ottelu on pelattu American Airlines Centerissä. Amalie Arenassa 7/8:ssa edellisessä kohtaamisessa on nähty yli 6.5 maalia.