SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Tampa Bay Lightning – Columbus Bluejackets: Ei kahta sanaa: Bounce Back!
  • Toimitus

Tampa Bay Lightning – Columbus Bluejackets: Ei kahta sanaa: Bounce Back!

julkaistu: 08.01.2019 19:59

Amalie Arenassa liigaa johtava Tampa Bay Lightning saa vastaansa Columbus Bluejacketsin.

Molemmat ovat vahvasti menossa pudotuspeleihin. Tampaa ei käytännössä pudota sieltä enää edes ydinpommi, tasaisessa Metrossa Sinitakit saattavat kitkerän tappioputken yllättäessä huonolla munkilla sössiäkin aurinkopaikkansa.

Rolle-setä ei moisiin kauhuskenaarioihin kuitenkaan usko. Kummatkin organisaatiot ovat vahvassa ja hyvässä valmennuksessa. Kaksi JoetaCooper ja Tortorella ovat piiskureina änärin ehdotonta kärkikastia, jotka löytävät kyllä orastaviin kriiseihin tarvittaessa rohdot, joita pureskella.

Tampa koki viime kierroksella jotain mullistavaa SAP Centerissä. Erinomaisen pelin pelannut Sharks nitisti vieraansa 5-2 katkaisten Tampan 16 ottelua kestäneen pisteputken! Hattu päästä!

Voitto kertoo todellakin Sharksin täysosumaillasta, sillä Tampa on kertakaikkiaan loistavassa tikissä kaikilla osa-alueilla juuri nyt ja sen nitistäminen on äärimmäisen vaikeaa.

Columbus on voittanut 8/11:stä pelistään. Sinitakit on napsinut myös voittanut viisi kuudesta vieraspelistään. Ainoa tappio on tullut Raleighissa Hurricanesin vieraana PNC Arenalla.

Neljä edellistä kohtaamista vienyt Tampa murskasi kauden toistaiseksi ainoassa keskinäisessä pelissä Columbuksen peräti 8-2 Amalie Arenassa lokakuussa.

Voimasuhteet eivät tuosta ole ainakaan heikentyneet isäntien suhteen, joka ottaa tänään Bounce Backin ja maksattaa Sinitakeilla Sharks-tappionsa.

Andrei Vasilevskiy (22. 92.03/2.66) ja Sergei Bobrovsky (31. 90.82/2.81) ovat itseoikeutetusti maalinsuilla tänä yönä!