SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Tampa Bay Lightning – Carolina Hurricanes: Onko Hurrikaaneista Salaman uhkaajaksi?
  • Toimitus

Tampa Bay Lightning – Carolina Hurricanes: Onko Hurrikaaneista Salaman uhkaajaksi?

julkaistu: 10.01.2019 20:06

Amalie Arenalla kohtaavat idän jengeistä liigan suvereeni ykkönen Tampa Bay Lightning ja Carolina Hurricanes, joka on tällä hetkellä konferenssinsa 10:s ja jatkopaikka on työn ja tuskan takana.

Toisen peräkkäisen kotipelinsä pelaava Tampa Bay lähtee tämän pelin jälkeen kolmen ottelun vieraskiertueelle, missä se kohtaa Buffalon, NY Islandersin ja Dallasin.

Jon Cooperin suojatit ottivat makoisan Bounce backin viime pelissään, kun nurin meni Columbus puhtaasti 4-0. Edellisessä pelissä Tampa oli saanut takkiinsa Sharkseilta 2-5 SAP Centerissä ja hävinnyt ensimmäistä kertaa varsinaisella peliajalla 16:een otteluun!

Vieraskiertueen kolmannen ja viimeisen pelinsä pelaava Carolina on napsinut viisi makoisaa päänahkaa peräkkäin. Viimeksi Carolina kaatoi NY Islandersin 4-3 Nassau Colisseumilla, missä edellisestä voitosta oli vierähtänyt jo jokunen vuosi aikaa.

Tuo peli jää ainakin yhden suomalaisen mieliin ikuisiksi ajoiksi, sillä Saku Mäenalanen teki NHL-uransa avausmaalin viidennessä pelissään. Kaksi mainetekoihin taalajäillä jo yltänyttä sinivalkoista hyökkääjää jäivät tyystin pisteittä, kun Sebastian Aho ja Teuvo Teräväinen tyytyivät tuijottelemaan kiikaritehoja.

Tampa ja Carolina kohtasivat Amalie Arenassa viimeksi lokakuussa, jolloin isännät olivat yllättävän tiukilla voittaen kuitenkin lopulta 4-2. Tyler Johnson hattuili tuolloin ja iski kolmannen osumansa tyhjiin.

Joukkueiden maalinsuilla pitäisi tänään päivystää Andrei Vasilevskiy (23. 92.35/2.55) ja Curtis McElhinney (16. 92.21/2.25).

Tampa pistää vauhtiin päästyään karusellinsa sellaiseen rulettiin, että oksat pois. Carolina on ollut kuitenkin tikku ahterissa viime peleissä jopa Boltsille, jota se on nöyryyttänyt kolmesti neljällä yrittämällä. Hurrikaanit on myös nyt erityisessä iskussa, joten sitä ei voi sivuuttaa tänään olankohautuksella.