SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Tampa Bay Lightning – Anaheim Ducks: Jatkuuko ankkojen tuska vieraskaukalossa?
  • Johannes
    Romu

Tampa Bay Lightning – Anaheim Ducks: Jatkuuko ankkojen tuska vieraskaukalossa?

julkaistu: 27.11.2018 18:05

Tampa Bay Lightning saa yön NHL -kierroksella vieraita lännestä, kun siipirikkoinen Anaheim Ducks saapuu Amalie Areenalle.

Kotijoukkue Tampa Bay Lightning pelaa toiseksi viimeisen kotiottelun viiden kotipelin sarjasta. Joukkue kohtaa vielä kotiaskissaan Buffalo Sabresin ennen kuin lähtee kolmen ottelun mittaiselle vieraskiertueelle. Salamapaidat ovat voittaneet kolme kotiottelua putkeen ja kuudesta pelistä viisi. Joukkueen ainoa varma poissaolija on maalivahti Andrei Vasilevski, sillä hyökkääjä Ondrej Palat on ollut jäällä joukkueharjoituksissa ja pelannee ankkoja vastaan. Toinen sairastuvalta palaava on puolustaja Anton Stralman, jonka kohtalo ratkennee pelipäivän alla. Tampan maalinsuulla aloittanee Louis Domingue (90.52/3.20).

Vierasjoukkue Anaheim Ducks jatkaa viiden ottelun mittaista vieraskiertuettaan. Joukkue kohtaa huomenna B2B -ottelussa Florida Panthersin. Ankkalauma kävi edellisessä ottelussa kantrikaupungissa, ottamassa 5-2 tukkaan Nashville Predatorsilta ja jatkaa kuuden ottelun vierastappioputkessa. Ankat on myös siipirikkoinen, sillä joukkueen kokoonpanosta poissa ovat Carter Rowney (hyökkääjä), Corey Perry (hyökkääjä), Korbinian Holzer (puolustaja) sekä Cam Fowler (puolustaja).

Sen sijaan puolustaja Hampus Lindholm sekä hyökkääjä Patrick Eaves ovat lähellä pelikuntoa ja saattavat pelata Tampaa vastaan. John Gibson (92.57/2.57 aloittanee Ducksien maalilla ja pitänee joukkuetta pystyssä pari erää.

Ottelun ennakkosuosikki on Tampa Bay, mistä ei ole kahta sanaa. Ankkalauma ui tällä hetkellä syvissä vesissä, varsinkin vieraskaukalossa. Päävalmentaja Randy Carlylen tilanne on vähintäänkin tukala ja tiimalasista alkaa aika loppua. Joukkueen sisälläkin alkaa usko loppua, joten muutosta voi odottaa yllättävänkin nopeasti. Viimeistään vieraskiertueen jälkeen.

Erittäin pelinopea Tampa Bay tulee olemaan todellista myrkkyä ankkojen puolustajille, eikä ankkojen hidastempoinen pelitapa auta asiaan. Ankat ovat myös erittäin fyysinen joukkue, mutta ennen kaikkea jäähyherkkä. Tämä yhdistelmä takaa sen, että Tampa pääsee pyörittämään tehokasta ylivoimaansa aivan varmasti. Ottelu ratkennee viimeistään Tampan laajaan ja tehokkaaseen hyökkäysarsenaaliin, mihin ankat eivät pysty vastaamaan.