SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
NFL logo
  • Toimitus

Tampa Bay Buccaneers – Cleveland Browns: Kotijoukkueen taso löytynyt.

julkaistu: 21.10.2018 17:23

Tänään kentällä on kaksi hyvin surullisessa asemassa olevaa joukkuetta. Kotijoukkueen hurjan alun jälkeen joukkue löysi oman olonsa ja edes Jameis Winstonin paluu ei odotetustikkaan tuonut uutta sadetta kaupunkiin ja Fizpatrick löysi oman tasonsa kahden ensimmäisen ottelun jälkeen. Toisin sanoen joukkueen menestys on ollut viimeaikoina kokolailla rauhallisempaa, eli edellisestä kolmesta ottelusta on kellotettu taululle yhtä monta tappiota. Tänään on kuitenkin mahdollisuus voittaa, mutta se tarkoittaa hyvää onnistumista myös taktisella puolella.

Myös kotijoukkue menetti oikeastaan kerralta suurimmat mahdollisuudet menestykseen, kun Flash Gordon kävi harjoituspaikalla esiintymässä hieman normaalia sekavampana ja seura joutui tempasemaan numeroa 46 olevan Nokian saappaan kuvan herran takalistoon. Tämänkin jälkeen peli on ollut kuitenkin edes jonkun näköista ja varsinkin joukkueen heittopuolustus on ollut jopa jotenkin kelvollista. Muuten puolustamisessa olisi parantamisen varaa tilastojen mukaan kyllä. Toisaalta Mayfieldin johtama hyökkäys on saanut palloa toimitettua syvälle vastustajan päätyyn ja Brownsin puolustus on päässyt puolustamaan syvältä vastustajan päädystä. Tämän johdosta myös vastustajan eteneminen kentällä on aina hieman helpompaa.

Tänään vedonlyöjät ovat huitoneet over rajaa melkein viisi pistettä ylöspäin ja kummankaan hyökkäyksen vahvuudet ovat kokolalla vastaavat kuin vastustajan puolustuksen. Browns on päässyt kentällä kohtalaisesti eteenpäin juoksemalla, mutta nyt vastassa on kova juoksupuolustus. Toisaalta myös Buccaneersit ovat ottaneet jaardinsa tällä kaudella etupäässä heittämällä ja se on ainoa puolustuksen osa-alue, jossa Browns pärjää edes jotenkin tässä sarjassa. Me uskomme molempien joukkueiden pitävän jopa rauhallista ottelutempoa tässä tiukassa ottelussa ja sen takia nyt jo 52.5 jaardiin paukuteltu over/under raja kuulostaa meidän kannalta sopivalta haasteelta.