SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Tämän hetken kuumimmat CS:GO-joukkueet kohtasivat StarLadder-finaalissa – Navin kärsivällisyys palkittiin
  • Kaapo
    Martinmäki

Tämän hetken kuumimmat CS:GO-joukkueet kohtasivat StarLadder-finaalissa – Navin kärsivällisyys palkittiin

julkaistu: 05.07.2021 13:00

Arvostetun HLTV-rankingin mukaan tämän hetken maailman kaksi parasta CS:GO-joukkuetta, Gambit ja Natus Vincere, kohtasivat sunnuntai-iltana StarLadder RMR CIS-maiden finaalissa.

Gambit oli päihittänyt NaVin turnauksessa jo kaksi kertaa aiemmin. Ensiksi lohkovaiheessa (2-1) ja seuraavan kerran pudotuspelien ylemmän kaavion finaalissa (2-1), jonka ansiosta Gambit sai sunnuntain finaaliin yhden kartan etumatkan.

Gambit sai finaaliin loistavan alun voittaen ensimmäisen kartan Ancientin selvästi lukemin 16-7. NaVi ei tästä kuitenkaan lannistunut. Selkä seinää vasten pelannut joukkue voitti seuraavan kartan Dust 2:n lukemin 9-16. Tämän jälkeen vuorossa oli Mirage, joka meni myös NaVille 11-16. Huippufinaali sai arvoisensa päätöksen ratkaisun siirtyessä Infernoon. Tiukan taistelun jälkeen NaVi onnistui voittamaan myös viimeisen kartan 13-16 ja näin koko ottelu päättyi NaVin 2-3 voittoon.

Palkinnoksi NaVi sai 40 000 dollaria ja 2000 RMR-pistettä. Gambit joutui tyytymään 15 000 dollariin ja 1875 RMR-pisteeseen. [RMR-pisteet määrittävät joukkuuet, jotka saavat kutsun syksyn Major-turnaukseen].

CIS-maille on jaossa viisi paikkaa loka-marraskuussa Tukholmassa pelattavaan Major-turnaukseen. Natus Vincere on nyt CIS-maiden Major rankingin kärjessä 3680 pisteellä. Eroa takaa-ajajiin ei ole paljon, sillä toisena olevalla Team Spiritillä on 3530 pistettä ja kolmannelta sijalta löytyvällä Gambitilla pisteitä on 3475. Tällä hetkellä Majoreille ovat pääsemässä myös neljäntenä oleva K23 (2575 pistettä) ja forZe (2450 pistettä).

Lähde: HLTV
Kuva: NaVi

Tuoreimmat uutiset: