SEURAA MEITÄ:
×

BLAST

ETUSIVU / BLAST
Tämä on pakko nähdä! Aleksib:n joukkuetoveri teki kaikkien aikojen CS:GO-clutchin
  • Toimitus

Tämä on pakko nähdä! Aleksib:n joukkuetoveri teki kaikkien aikojen CS:GO-clutchin

julkaistu: 06.02.2022 20:00

Tänään pelattiin BLAST Premier Spring GroupsCS:GO-turnauksen ratkaisuottelut. Voittajat etenivät kesäkuussa areenan edessä järjestettävään BLAST Premier Spring finaaleihin. Häviäjät puolestaan jatkavat taistelemaan BLAST Premier Spring Showdowniin jäljellä olevista paikoista kesäkuun finaaleihin.

G2 ja uskomaton CS:GO-clutchi

Aleksi “Aleksib” Virolaisen johtama G2 kohtasi brasilialaisen MIBRin turnauspaikan ratkaisevassa ottelusarjassa paras kolmesta -tyylillä. Aleksib ja kumppanit tekivät vastustajastaan nopeasti selvää voittaessaan ensin Ancient-kartassa 16-5 ja sen jälkeen Infernossa 16-6.

Jälkimmäisessä kartassa Infernossa nähtiin yksi viime vuosien ehkä mielettömimmistä clutcheista, eli tilanne, missä pelaaja voittaa kierroksen yksin miesylivoimaa vastaan.

G2:n vuodenvaihteessa hommaama vain 16-vuotias tähtilupaus Ilya “m0NESY” Osipov oli rosvopuolella “yksi vastaan neljä” -tilanteessa Infernon B-paikalla AWP-kiväärin kanssa. Kokoonpanon pusku oli mennyt pieleen ja kellokin näytti erän viimeisiä sekunteja; kierrostappio vaikutti väistämättömältä.

Sitten m0NESY näytti minkä takia hän on yksi CS-skenen tämän hetken puhutuimmista nimistä. Näet alla videon tilanteesta G2:n kommunikoinnilla höystettynä ja ilman, kun m0NESY yksi kerrallaan tekee vastustajistaan selvää.

Ymmärrettävästi Osipovin suoritus otettiin riemastuttavasti vastaan. Selostaja Anders Blume kutsui pelausta “yhdeksi kovimmista clutcheista mitä on nähty pitkään aikaan”. CS:GO-vaikuttaja Launders oli samoilla linjoilla ja twiittasi hetken olleen osviittaa Osipovin tulevaisuudesta.

Aleksib ja G2 karsiutuivat ottelusarjan myötä Blastin finaaleihin. Muut karsiutujat olivat Vitality, OG ja Faze, sekä tänään niin ikään karsiutuneet NAVI ja BIG.

Kuva: Blast ja G2