SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Talousongelmien kanssa painiva esportsorganisaatio lomautti jälleen uuden erän työntekijöitään
  • Perttu
    Leinonen

Talousongelmien kanssa painiva esportsorganisaatio lomautti jälleen uuden erän työntekijöitään

julkaistu: 02.11.2023 19:25

Talousvaikeuksissa oleva esportsorganisaatio Evil Geniuses on laittanut jälleen uuden erän työntekijöitään lomautukselle. Organisaation työntekijät paljastavat tämän sosiaalisessa mediassa jaetuissa viesteissä.

Lomautuskierros on jo kolmas, joka iskee Evil Geniukseen vuoden sisällä. Ensimmäisen kerran työntekijöitä lomautettiin vuoden 2022 joulukuussa ja toisen kerran 2023 maaliskuussa, jolloin lomautuksen kohteina olivat johtoportaan henkilöt.

Nämä tuoreimmat lomautukset ovat iskeneet useisiin eri osastoihin vaikuttaen myös yrityksen huipputason tekijöihin.

Operaatioiden ja studion varatoimitusjohtaja John Jung joutui mm. lomautuksen kohteeksi ja jakoi kohtalostaan viestin viestipalvelu X:ssä. Päivityksessään Jung toteaa, että tänään oli hänen viimeinen päivänsä Evil Geniuksessa toivottaen onnea kaikille kohtalotovereille.

Jungin kanssa saman kohtalon koki organisaation League of Legends-joukkueen analysti Beora.

Korkean profiilin tekijöitä lähti samassa rytäkässä useita, Dexerton saamien tietojen mukaan yhteensä noin 20 ihmistä, mm. globaali luovajohtaja Antonia Bonello ja entinen Gaming & Performance -johtaja Lindsey “GamerDoc” Migliore.

Evil Geniuksen toimitusjohtajana toimineen Nicole LaPointe Jamesonin eroamisen jälkeen organisaatio on ajelehtinut skandaalista toiseen. Nyt kun kolmas lomautusaalto iski vielä useisiin korkean profiilin henkilöihin, ovat spekulaatiot organisaation tulevaisuudesta saaneet jälleen uutta tuulta alleen.

Spekulaatioissa on noussut esille esimerkiksi se, että organisaatio olisi myymässä League of Legendsin LCS-paikkaansa. Samaan aikaan Evil Geniuksen Valorant-joukkue on edelleen sopimusvankilassa organisaation kanssa, huolimatta siitä, että joukkue voitti maailmanmestaruuden tänä vuonna.

Lähde: Dexerto Kuva: EG