SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Tällainen on NIPin huhuttu viides CS:GO-pelaaja
  • Juuso
    Syngelmä

Tällainen on NIPin huhuttu viides CS:GO-pelaaja

julkaistu: 29.12.2022 20:25

Aleksi “Aleksib” Virolaisen johtama Ninjas in Pyjamas penkitti 21. joulukuuta tanskalaispelaajansa, Patrick “es3tag” Hansenin. Seuraavana päivänä huhut kertoivat joukkueen neuvottelevan entisellä NAVI Juniorin AWP-pelaajan, Daniil “headtr1ck” Valitovin kanssa.

Lue lisää: Aleksi “Aleksib” Virolaisen CS:GO-joukkueessa penkitys! – Kenestä uusi pelaaja?

Lue lisää: Lähteet: Ninjas in Pyjamasin CS:GO-joukkueen viides jäsen on löytynyt

Vuonna 2004 syntynyt headtr1ck aloitti CS:GO-uransa BMTH ja NAVI Youth -joukkueissa. Näissä joukkueissa headtr1ck pelasi yhteensä kaksi turnausta, kunnes siirtyi NAVI Junioriin, joka on Navin akatemiajoukkue.

NAVI Juniorin kanssa headtr1ck jäi ensimmäisen WePlay-akatemialiigan lohkovaiheeseen sijalle viisi. Toisella kaudella tuli hopeaa MOUZ NXT:n voittaessa, kolmannella kaudella headtr1ck sijoittui NAVI Juniorin kanssa sijoille 7–8 ja viidennellä kaudella sijoille 5–6.

Akatemialiigojen lisäksi headtr1ck on päässyt näyttämään osaamistaan huipputasolla, kun hän kävi pelaamassa ESL Proliigan 15. kaudella kolme lohkovaiheen ottelua Navin pääjoukkueen kanssa. Headtr1ck pelasi nämä kolme ottelua 0.97 ratingia, kun Navi voitti jokaisen ottelun puhtaasti 2–0, joissa headtr1ck oli mukana. Voitetut joukkueet olivat AGO, Evil Geniuses ja Complexity.

Toisen kerran headtr1ck pääsi näyttämään taitojaan huippujoukkueita vastaan, kun hän pelasi BLAST-syksyn lohkovaiheessa elokuussa Navin supertähden, Aleksandr “s1mple” Kostylievin tilalla. Avausottelussa tuli tappio Complexitya vastaan, mutta sitten kaatui tasaisessa ottelussa G2 Esports ja sen jälkeen ylivoimaisesti Complexity ja Liquid. Headtr1ckin rating BLAST-syksyn lohkovaiheessa oli 1.12.

ESL Proliigan 15. kaudella s1mple ja headtr1ck pelasivat samassa kokoonpanossa, jolloin AWP-pelaajan rooli asettui luonnollisesti s1mplelle. BLAST-syksyn lohkovaiheessa nähtiin, että kun headtr1ck pääsee pelaamaan tuttua rooliaan AWP-pelaajana, hän pystyy haastamaan parhaimmatkin pelaajat.

NIP on kaivannut vuoden ajan kokoonpanoonsa varsinaista AWP-pelaajaa. Tätä roolia täytti päättyneellä syyskaudella Fredrik “REZ” Sterner. Tilastojen ja näyttöjen valossa headtr1ck on loistava valinta AWP-pelaajan rooliin Ninjas in Pyjamasiin.

Lähde: HLTV, Liquidpedia | Kuva: Escorenews