SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
“Suurin siirto CS:GO historiassa” – Analysoijat arvioivat NiKon siirtohinnan
  • Sauli
    Rautiainen

“Suurin siirto CS:GO historiassa” – Analysoijat arvioivat NiKon siirtohinnan

julkaistu: 14.01.2021 15:00

Yksi CS:GO historian suurimmista pelaajasiirroista tapahtui viime vuoden lopulla, kun G2 eSports osti Nikola “NiKo” Kovacin Faze Clanilta. Siirron hintaa ei paljastettu, mutta sitä kuvailtiin yhtenä “suurimpana CS:GO historiassa”. Täten monia alkoi todellinen hinta kiinnostamaan.

Nyt kaksi kuukautta myöhemmin virallista vastausta ei ole saatu, mutta analysoijat Esports Transfer -sivustolta ovat päässeet lopputulokseen, joka kieltämättä nostaa kulmakarvat pään yli takaraivoon.

Eri osa-alueet – joita olivat johtajuus, markkinakelpoisuus, tasaisuus, taidot ja kysyntä – huomioon ottaen, NiKon hinnaksi kalkuloitiin 2,4 miljoonaa dollaria.

Esports joukkueilla ei ole ollut tapana jakaa pelaajiensa kauppahintoja. Muutos on nyt näkyvissä, sillä Cloud9 organisaation julkistaessa tähdistä pursuavan uuden kokoonpanonsa, organisaatio poikkeuksellisesti jakoi myös sopimuksen arvon.

Näistä tähdistä lähimmäksi oletettua NiKon hintaa pääsi tanskalainen Patrick “es3tag” Hansen, jonka sopimus oli 2.1 miljoonan dollarin arvoinen.

Täytyy pitää mielessä, että analysoijat, jotka arvioivat NiKon hinnan, ovat kolmannen osapuolen tekijöitä. Informaatio mikä heillä on, ei ole tullut miltään organisaatiolta tai pelaajalta suoraan. NiKon todellinen hinta paljastuu vain, jos G2 sen julkaisee.

Lähde: afkgaming Kuva: NiKo