SEURAA MEITÄ:
×

Counter-Strike 2

ETUSIVU / Counter-Strike 2
Surkeasti pelanneelta OG:lta muutoksia CS-joukkueensa kokoonpanoon
  • Perttu
    Leinonen

Surkeasti pelanneelta OG:lta muutoksia CS-joukkueensa kokoonpanoon

julkaistu: 15.11.2023 12:30

OG tiedotti tiistaina X:ssä penkittäneensä Counter-Strike 2 joukkueestaan hollantilaisen Dion “FASHR” Derksenin. 27-vuotias FASHR ehti edustaa OG:ta ainoastaan neljän kuukauden ajan ennen penkkikomennusta.

FASHR liittyi joukkueeseen kesällä samaan aikaan Nils “k1to” Gruhnen ja Iulian “regali” Harjaun kanssa. Joukkue ei onnistunut kuitenkaan murtautumaan parhaiden joukkueiden tasolle tekemillään muutoksilla ja se esiintyikin ainoastaan kahdessa LAN-turnauksessa. IEM Colognesta ja BLAST Premier Fall Groupseista oli molemmista menestys kaukana.

Heikosti viime aikoina pelanneen OG:n tekemä muutos ei ole yllättävä. Joukkueen ranking on valahtanut HLTV:n listalla peräti sijalle 33.

Viimeisimpänä joukkue putosi CCT Central Europe Series 8 -turnauksesta pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella hävittyään ARCRED:lle suoraan 2-0.

Joukkue on uudelleenrakennuksen edessä, etenkin jos huhut Nemanja “nexa” Isakovicista, nykyisestä pelinsisäisestä johtajasta OG:ssa, pitävät paikkansa. Nexaa ollaan huhuissa viemässä kovaa vauhtia G2:n riveihin paikkaamaan Justin “jks” Savagen jättämää aukkoa.

Kuva: OG Lähde: HLTV