SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Superyllättäjä nousi CS:GO:n maailmanlistan kärkipaikoille: “Pelaamme parasta peliämme koskaan”
  • Toimitus

Superyllättäjä nousi CS:GO:n maailmanlistan kärkipaikoille: “Pelaamme parasta peliämme koskaan”

julkaistu: 23.07.2022 16:00

Advertisement

Viime viikonloppuna päättyneen IEM Cologne CS:GO-turnauksen jättitapaus oli espanjalaisjoukkue Movistar Riders, joka nousi ennakko-odotusten vastaisesti miljoonaturnauksen neljän parhaan joukkoon. Iberian niemimaan ihme kaatoi joukkueita kuten G2, Vitality ja Liquid, jäämällä ulos finaalista vain häviämällä välierissä turnauksen voittajalle, Faze Clanille.

Joukkue teki huimaa nousua tällä viikolla julkaistussa CS:GOn maailmanrankingingissa, ja on nyt sijalla seitsemän. Pelaajatcom jutteli joukkueen tähtipelaajan, Alvaro “SunPayus” Garcian, kanssa viimeaikaisesta menestyksestä.

Ensinnäkin onnittelut upeasta turnauksesta! Miten IEM Cologne -suoritus onnistui?

“Vaihtelevasti menneen kevään jälkeen voitimme kotimaassamme ESL Challenger Valencian. Kotiyleisön edessä voittaessa palaset vain napsahtivat kohdilleen, vaikka kaikkein parhaimmat joukkueet eivät siellä pelanneetkaan. Cologne on mielestäni jatkumoa sille turnaukselle, aloimme pelata entistä paremmin ja itseluottamuksemme nousi. Se johti siihen, että pelaamme parasta Counter-Strikeä koskaan ja nyt olemme neljään parhaan joukossa Colognessa, uskomatonta!”

Minkälaista on pelata ykköstason joukkueita vastaan, esimerkiksi täällä Colognessa, verrattuna kakkostason tiimeihin?

“Ykköstason joukkueet ovat toki parempia, mutta heitä on jopa hieman helpompi lukea, kun taas kakkostason tiimit ovat aina yllättäviä. Ajattelen, että on ehkä viisi tier-1-joukkuetta, jotka ovat todella vaikeita, kuten Navi ja Faze, mutta esimerkiksi Vitality on todella ennalta-arvattava. On helppo saada tuhoa vastustajassa aikaan, kun arvaa mitä he tulevat tekemään.”

Minkälaisista vastustajista itse pidät?

“Tykkään tiukoista otteluista kovasti, parhaimpia vastaan on parasta pelata ja voittaa. Siinä on sekin etu, että kovia joukkueita vastaan pelatessa oppii myös todella paljon. Esimerkiksi täällä Colognessa olen ottanut valtavia askeleita monella eri osa-alueella henkilökohtaisesti.”

Mikä on Movistar Ridersin seuraava tavoite?

“Ensinnäkin kesäloman jälkeen ykköstavoitteemme on päästä seuraaville majoreille. Olemme nousseet lyhyessä ajassa korkealle, joten edessä on paljon töitä, että saamme pidettyä tasomme samanlaisena. Sen pitäisi onnistua, osaamme ampua, joten taktiikat ja roolit on se mitä työstämme seuraavaksi.

On kiva tulla töihin, kun nyt Colognessa pelasin elämäni mahtavimman turnauksen niin suoritustason kuin fiilistenkin puolesta. Counter-Strike on parasta!”

SunPayus viimeisteli Colognen 1.16 ratingilla. (Kuva: Pelaajatcom)

Kuva: Pelaajatcom (Shot on Oneplus x Hasselblad)