SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Supercellin MM-turnauksessa hulppea palkintopotti – Jaossa yli miljoona dollaria
  • Niko
    Nikkilä

Supercellin MM-turnauksessa hulppea palkintopotti – Jaossa yli miljoona dollaria

julkaistu: 21.09.2021 21:00

Suomen suurimpiin pelifirmoihin kuuluva Supercell on maailmanlaajuisen mobiilipeliteollisuuden kirkkaimpia tähtiä. Yhä useampi mobiilipeli on viime vuosina laajentanut toimintaansa e-urheilun puolelle, ja näihin kuuluu myös Supercellin Clash Royale.

Pelin virallinen MM-sarja (The Clash Royale League) huipentuu joulukuun alussa, ja siitä saatiin tarkempaa tietoa aiemmin tällä viikolla. Finaaliturnauksen virallinen päivämäärä on 3.-5. joulukuuta ja siihen osallistuu yhteensä 32 pelaajaa. Näistä 24 etenevät turnaukseen maailmanlistan sijoituksensa perusteella ja kahdeksan lokakuun 30.-31. päivä pelattavan The Last Chance Qualifierin kautta.

Finaaliturnauksen palkintopotti on pelin suosion tavoin hulppea: 1 020 000 dollaria. Turnauksen ja karsintojen otteluita voi seurata Clash Royalen Twitch– ja YouTube-kanavilta.

Turnauksen etenemisestä julkaistaan lisätietoa pelin Twitter- ja Instagram-tileillä.

Clash Royalen lisäksi Supercellin repertuaariin kuuluu monia muita menestyksekkäitä mobiilipelejä, kuten Clash of Clans, Boom Beach ja Brawl Stars. Yhtiön tulot olivat viime vuonna 1,3 miljardia euroa, josta syntyi 407 miljoonaa euroa voittoa.

Lähde: Clash Royale Kuvalähde: Clash Royale

Tuoreimmat uutiset: