SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Supercell laajentaa Clash-universumia kolmella peliuutuudella
  • Sauli
    Rautiainen

Supercell laajentaa Clash-universumia kolmella peliuutuudella

julkaistu: 05.04.2021 14:00

Mobiilipeleistään Clash of Clans ja Clash Royale tunnettu kotimainen pelinkehittäjä Supercell ilmoitti laajentavansa fantasiamaailmaansa kolmella uudella pelillä. Kehitteillä olevien pelien on tarkoitus paitsi tarjota tuoreita Clash-kokemuksia myös houkutella universumin pariin uusia pelaajia.

Uutukaiset ovat vuoroperusteinen taktiikkapeli Clash Quest, virtuaalinen lautapeli Clash Mini, jossa kootaan taistelujoukkue minihahmoista, sekä seikkailullinen roolipeli Clash Heroes.

Supercell on jopa surullisenkuuluisa tavastaan lakkauttaa pitkälläkin olevien pelien kehityksen, jos ne eivät betavaiheessa täytä korkealle asetettuja vaatimuksia. Näillekin peleille moinen kohtalo on vielä mahdollinen, mutta käyttäjäpalautteen perusteella niistä voi tulla yhtä hyvin ”Clash-fanien ansaitsemia upeita pelejä”, kuten yhtiö asian ilmaisee.

Joka tapauksessa pelikolmikko edustaa tärkeää askelta Supercellin tavoitteessa laajentaa menestysbrändiään.

Viime vuonna julkaistiin tietokoneanimoitu lyhytelokuva Lost & Crowned, ja vuonna 2016 Simpsoneitakin tehneet käsikirjoittajat loivat nettisarjan Clash-a-Rama. Yhtiön kasvusta kertoo myös se, että Mini ja Heroes ovat uuden Shanghain-toimiston ensimmäiset tuotokset. Uusien Clash-pelien kehitystyön takana ovatkin täysin toiset tiimit kuin aiempien.

Muitakin erilaisia pelejä on kuulemma tulossa, mutta toistaiseksi on odotettava, että nämä kolme tulokasta saataisiin pian betaversioina kokeiluun.

Kuva: Supercell

Tuoreimmat uutiset: