SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Suosittu sisällöntuottaja ylistää suomalaisia CS:GO-pelaajia
  • Juuso
    Syngelmä

Suosittu sisällöntuottaja ylistää suomalaisia CS:GO-pelaajia

julkaistu: 27.10.2022 14:07

Suosittu sisällöntuottaja Anıl “FURIOUSSS” Bozdoğan julkaisi Twitter-tilillään kuvakaappauksen tiermaker-sivustolla tekemästään listasta. Hän listasi eri kansalaisuuksia paremmuusjärjestykseen sen mukaan, millaisia niiden edustajat ovat joukkuetovereina CS:GO:n FACEIT-otteluissa.

– Pelkästään serverillä. Älkää suuttuko, rakastan teitä oikeassa elämässä, FURIOUSSS kirjoittaa.

Ylistystä saavat saksalaiset, sveitsiläiset, ruotsalaiset, islantilaiset, norjalaiset ja me suomalaiset. Näiden kuuden maan kansalaiset ovat FURIOUSSSin mukaan parhaita joukkuetovereita ikinä.

Seuraavana listalla ovat niiden maiden kansalaiset, jotka ovat ihan hyviä pelaajia, hyvällä asenteella. Tältä listalta löytyvät muun muassa latvialaiset, tanskalaiset, virolaiset, belgialaiset ja georgialaiset.

Listan keskivaiheilta löytyvät pelaajat, jotka ovat hyviä pelaajia, mutta joilla on huono asenne. Tällaisia pelaajia ovat FURIOUSSSin mukaan esimerkiksi puolalaiset, ukrainalaiset ja ranskalaiset.

Portugalilaiset, espanjalaiset ja romanialaiset ovat puolestaan kaikinpuolin kauheaa peliseuraa FURIOUSSSin listan mukaan. Vielä alempaa löytyvät venäläiset, turkkilaiset ja britit, jotka FURIOUSSS listan mukaan “väistää, mikäli heitä tulee vastaan”.

Listan pohjalla on lista kansalaisuuksia, joiden kanssa FURIOUSSS ei ole pelannut. Tältä listalta löytyy myös oudon paljon Tanskan lippua muistuttava valkoristilippu punaisella taustalla. Kyseessä lienee Tiermaker-tekijän virhe.

FURIOUSSS on 24-vuotias turkkilainen sisällöntuottaja, joka kuuluu Luminosityn organisaatioon. Hänellä on Twitchissä lähes 290 000 seuraajaa ja YouTubessa 405 000 tilaajaa.

Lähde: FURIOUSSS | Kuva: FURIOUSSS