SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Suosikkijuontaja yhdistää voimansa fanit valloittaneen CS:GO-joukkueen kanssa
  • Juuso
    Syngelmä

Suosikkijuontaja yhdistää voimansa fanit valloittaneen CS:GO-joukkueen kanssa

julkaistu: 14.05.2022 16:53

CS:GO-juontaja James Banks on yhdistänyt voimansa toistaiseksi ilman organisaatiota pelaavan Bad News Eaglesin kanssa. Banks tulee toimimaan joukkueen uutena managerina.

Bad News Eagles on valloittanut CS:GO-fanien sydämet sen jälkeen, kun kosovolaisjoukkue nousi parhaillaan pelattaville Antwerpenin majoreille. Joukkue on edennyt jo kuudentoista parhaan joukkoon majoreilla. Mikäli joukkue voittaa Legends-vaiheen otteluista kolme, etenee joukkue sensaatiomaisesti pudotuspeleihin. Kolmella tappiolla joukkue putoaa jatkosta.

Lue lisää: Bad News Eagles sensaatiomaisesti jatkoon CS:GO-majoreilla

Lue lisää: CS:GO-majoreiden ensimmäinen vaihe taputeltu – näin Legends-vaihe pelataan!

Banks kommentoi tuoretta uutista Twitter-tilillään. Joukkue etsii edelleen organisaatiota, jota edustaa tulevaisuudessa.

“Upea nähdä miten paljon tukea Bad News Eagles saa faneilta. Halusin kirjoittaa siitä, miten tähän päätökseen joukkueen kanssa on tultu”, Banks aloittaa.

“Olen seurannut Bad News Eaglesin pelaamista jo major-karsinnoista lähtien. Entuudestaan tunnistin pelaajista vain Rigon ‘rigoN’ Gashin ja Flatron ‘juanflatroo’ Halimin, mutta koko joukkue osoittautui mielenkiintoiseksi. Joukkue onnistui pääsemään BLAST Showdowniin ja majoreille”, Banks jatkaa.

“Haastattelin rigoNia ja minulle selvisi, että joukkue on äärimmäisen kurinalainen ja hyvä. Heiltä puuttuu vain manageri ja analyytikko. Puhuin joukkueelle ja tarjosin itseäni joukkueen manageriksi. En ota työstäni palkkaa, sillä haluan vain auttaa tätä uskomatonta joukkuetta. Joukkueen pelaajat ovat upeita persoonia ja meillä on paljon yhteistä”, Banks kehuu joukkuetta.

Banks kertoo lopuksi, että kiinnostuneet organisaatiot voivat ottaa häneen yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen james@banksesports.co.uk tai lähettää viestiä suoraan esimerkiksi Twitterissä.

Lähde ja kuva: BanKsEsports

Luetuimmat nyt