SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Suomi – Ruotsi: Sekoittaako aikainen peli pasmat?
  • Toimitus

Suomi – Ruotsi: Sekoittaako aikainen peli pasmat?

julkaistu: 14.12.2018 19:45

Moskovassa aamupäivällä kello 10:30 pelattava Leijonien ja Tre Kronorin välinen Channel One Cupin ottelu karistaa mukavasti unihiekat ja aamurähmät silmistä.

Molemmat maat saivat avauspeleissä vastustajiltaan selkäänsä voittomaalilaukauskisan jälkeen.

Leijonat johti ”turvallisesti” ottelua Tshekkiä vastaan KooKoon Anrei Hakulisen, Neftehimikin Juuso Puustisen ja Bielin Toni Rajalan osumilla 3-0 päätöserään lähdettäessä, mutta meni ja sössi pelin lopulta tasoihin eikä puristusta riittänyt enää rankkarikisassa, vaan Tshekin ja Ambri-Priottan hyökkääjä Dominik Kubalik maalasi kahdesti rankkareilla ratkaisten voiton Tshekille.

Tre Kronor pissi omiin muroihinsa Venäjää vastaan johdettuaan myös päätöserään lähdettäessä ottelua puolestaan Torpedon Philip Holmin ja TsSKAn Klas Dahlbeckin maaleilla 2-0, kunnes TsSKAn Mikhail Grigorenko sekä SKAn Vladislav Gavrikov nostivat Venäjän minuutissa tasoihin ja lopulta rankkarikisaan, missä Grigorenko ratkaisi voiton lopulta isännille.

Leijonien ja Tre Kronorin pelin lähtökohdat ovat kinkkiset erikoisen alkamisajan takia. Jukka Jalosen suojatit kaatoivat kuukausi takaperin Rikard Grönborgin miehistön 3-0 Karjala-turnauksessa, mutta nyt ei pelata enää kotiturnauksessa eikä ihanteelliseen aikaan.

Rolle-sedän mielestä voimasuhteet ovat myös tasaisemmat, sillä Leijonien rosteri ei ole ainakaan laadukkaampi tällä kertaa.

Ottelussa liikutaan aikalailla tasabuukissa eikä suosikista, ainakaan selvästä sellaisesta voida puhua kummankaan kohdalla. Maalimäärät pysynevät myös matalina ottelun alkamisajan takia.