SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Suomi finaaliin! – Katso CS:GO-maaottelu suorana keskiviikkona klo 21
  • Jere
    "SPY3R"
    Vanhala

Suomi finaaliin! – Katso CS:GO-maaottelu suorana keskiviikkona klo 21

julkaistu: 08.09.2020 20:04

Viime viikonloppuna FACEIT-pelialustalla pelattu CS:GO-maaottelu päättyi suomalaisten osalta pettymykseen, kun maa sijoittui kolmanneksi häviten niukasti Tanskalle ja Turkille. Alkuperäisen suunnitelman mukaan finaaliotteluun oli määrä osallistua vain kärkikaksikko ja näin ollen Suomi olisi jäänyt finaalitaisteluiden ulkopuolelle.

Alkuperäistä turnausformaattia kuitenkin muokattiin ja hienon pelaamisen myötä Suomi otettiin kuin otettiinkin mukaan finaalitaisteluun. CS:GO-maaottelun finaalit pelataan huomenna keskiviikkona 9. syyskuuta 2020 kello 21:00 alkaen ja mukana ovat viime viikonlopun 3 eniten pisteitä kerännyttä maata.

CS:GO-maaottelun finaalien aikataulu

21:00 | Välierä | Suomi vs. Tanska | Best of 1
22:00 | Finaali | Voittaja vs. Turkki | Best of 1

Pelaajatcom edustaa Suomea maaottelussa ja pelkän kunnian lisäksi voittajamaata edustava organisaatio pokkaa itselleen peräti 100 000 FACEIT-pistettä. Mikäli Suomi voittaa, Pelaajatcom tulee jakamaan kaikki pisteet avokätisesti CS:GO-yhteisönsä jäsenille.

Suomea finaaliturnauksessa edustaa CS:GO-maaottelun tulostaulukon 5 eniten pisteitä kerännyttä 10lvl pelaajaa, jotka pelasivat Pelaajatcom Yhteisössä:

Elias “epik” Kyllönen
Otto “ottobOb” Virtanen
Ville “myltsi” Vilkman
Jonne ”Texi” Kauppinen
Kaapo “kaapo” Kukkola

Alkuperäisistä suunnitelmista kyseiseen CS:GO-maaotteluun FACEIT on rajoittanut finaalijoukkueen valitsemisen ainoastaan lvl 10 -pelaajiin tasavertaisten otteluiden varmistamiseksi. Tulevissa CS:GO-maaotteluissa finaaliin voi päästä kaikentasoiset pelaajat. Asiasta tiedotetaan myöhemmin lisää.

Voit seurata maaottelufinaalia suomeksi Pelaajatcomin Twitch-kanavalta. Liity siis mukaan keskiviikkona 9. syyskuuta klo 21 alkaen ja kannusta Suomi voittoon!