SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Suomen eLiiga & eFutisliiga huipentuivat – Tappara ja FC Haka nostivat pokaalia
  • Juho
    "Pimmyjage"
    Salminen

Suomen eLiiga & eFutisliiga huipentuivat – Tappara ja FC Haka nostivat pokaalia

julkaistu: 16.12.2020 13:00

Viime sunnuntaina ratkottiin eLiigan ja eilen tiistaina eFutisliigan voittajaseurat. Kyseessä oli kummankin liigan ensimmäinen kausi.

eLiigassa pelattiin NHL 21 -peliä ja sen finaalissa kohtasivat Tappara ja Jukurit. Tapparaa liigassa edustivat Erik “EKI” Tammenpää ja Arttu “Artuzio” Mustila ja Jukureita Hannes “Hansulinho” Kettunen sekä Tuukka “Flyerkungen” Kuha.

Tappara kaatoi Jukurit finaalissa 3-2 ottelusarjatuloksella (11-6, 6-8, 4-3, 4-5 & 7-3) ja se kruunattiin näin kaikkien aikojen ensimmäiseksi eLiigamestariksi. Mestaruus tuli Tapparan kaksikolle ansaitusti häviöttömän kauden jälkeen.

Eilen pelattiin eFutisliigan finaali ja täällä FIFA-pelin merkeissä kohtasivat FC Haka sekä FC Inter. Hakaa edustivat liigassa Joonas “Krompe” Vaajala sekä Jussi “jaKurrii” Koivuniemi ja Interiä puolestaan Marvin “Itsmarvinnostime” Gorgees sekä Kasperi “Dubax” Nevä.

Haka kaatoi Interin finaalissa puhtaasti otteluluvuin 2-0 (3-2, 6-0) ja kuittasi tällä itselleen eFutisliigan mestaruuden.

Lisätietoja kummankin liigan kaudesta sekä finaaleista voit lukea tarkemmin Telian omista uutisoinneista: eLiigaeFutisliiga.

Lähde ja kuva: Telia Esports Series