SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Suomalaisvalmentaja taistelee major-hengestään päivän kierroksella
  • Juuso
    Syngelmä

Suomalaisvalmentaja taistelee major-hengestään päivän kierroksella

julkaistu: 23.03.2024 11:42

Pelaajatcom näyttää tänään kolme ottelua Kööpenhaminan CS2-majoreilta. Koko viikonlopun studiossa yleisöä viihdyttävät hermeettiset Arttu “Olvari” Hämäläinen ja Aleksi “allu” Jalli.

Lähetys alkaa tänään hieman ennen klo 14:ää, jolloin päivän ottelut pärähtävät käyntiin Pelaajatcomin Twitchissä.

Elisa näyttää päivän otteluista puolet.

Kello 14 alkavassa ottelussa kohtaavat turkkilaisjoukkue Eternal Fire, joka murskasi rankingin ykkösjoukkueen FaZe Clanin lukemin 13–1 eilisessä ottelussa, ja Virtus.pro.

Eternal Fire on näyttänyt olevansa vahvin kandidaatti suurimmaksi yllättäjäksi Kööpenhaminassa, joten lisäjännitystä saa iskemällä Eternal Firen voittajaksi vetolappuun.

Veikkausvihje: Eternal Fire voittaa.

Kello 17 alkavassa ottelussa kohtaavat Complexity ja CS:GO:n viimeisen major-turnauksen voittanut Vitality. Paperilla ottelu on Vitalityn heiniä, mutta joukkue ei ole toistaiseksi näyttänyt parasta osaamistaan. Pelkkä Mathieu “ZywOo” Herbautin huippupelaaminen ei riitä major-voittoon Kööpenhaminassa.

Veikkausvihje: Yli 2.5 karttaa.

Eetu “sAw” Sahan valmentama Heroic päättää lauantain ottelut, kun kello 20 alkavassa ottelussa vastaan asettuu brasilialaisjoukkue paiN. Vaikka Heroic on kärsinyt Elimination Stagella kaksi peräkkäistä tappiota Complexitya ja Virtus.prota vastaan, pitäisi voiton tulla suomalaisvalmentajan joukkueelle rutiinilla.

Veikkausvihje: Heroic voittaa.

Kuva: Stephanie Lindgren, PGL