SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Suomalaispelaajien toimitusjohtaja kommentoi pelaajahintoja – Paras ei välttämättä hinnan arvoinen
  • Niko
    Nikkilä

Suomalaispelaajien toimitusjohtaja kommentoi pelaajahintoja – Paras ei välttämättä hinnan arvoinen

julkaistu: 20.07.2020 10:00

E-urheiluorganisaatio OG:n uusi toimitusjohtaja JMR Luna avasi organisaation strategiaa eilen Esports Observerissa julkaistussa haastattelussa.  Luna on aiemmin työskennellyt johtotehtävissä Immortalsissa ja Evil Geniusesissa. OG:n riveissä pelaa tällä hetkellä kaksi suomalaispelaajaa: näiden Dota 2 -joukkueen Topias “Topson” Taavitsainen ja CS:GO-joukkueen Aleksi “Aleksib” Virolainen. Aiemmin myös nyt eläköitynyt Dota 2 -pelaaja Jere “JerAx” Vainikka pelasi OG:n kokoonpanossa.

Luna puhui haastattelussa muun muassa siitä, ettei hän usko parhaan mahdollisen rosterin oston johtavan taloudelliseen menestykseen.

“Et voi liittyä jokaiseen peliin palkkaamalla viisi parasta pelaajaa. Silloin se peli ei tule koskaan olemaan taloudellisesti kannattava. Jos haluat olla loss leader, siitä vain”, Luna kommentoi.

Kommentti on samassa linjassa OG:n tämänastisen strategian kanssa. Myös Taavitsaista ja Virolaista voidaan pitää pelaajina, joissa oli paljon potentiaalia, mutta jotka eivät edustaneet lajiensa korkeinta huippua. Sen sijaan näille tarjottiin kasvuympäristö, jonka myötä joukkueiden onnistui kehittää itseään ja nousta menestykseen. OG:n Dota 2 -joukkue on voittanut lajin “MM-turnauksen”, The Internationalin, kahdesti ja sen CS:GO-joukkue on tällä hetkellä rankattu maailman kuudenneksitoista.

Pelaajahintojen lisäksi Luna puhui OG:n tulevista suunnitelmista laajentua Aasiaan ja organisaation halusta olla verrattain pieni ja sitä kautta tuotelias. Haastattelun voi lukea kokonaisuudessaan Esports Observerin verkkosivuilta.

Lähde: Esports Observer Kuvalähde: OG