SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Suomalaiskaksikko tekee paluun uudessa CS:GO-joukkueessa
  • Juuso
    Syngelmä

Suomalaiskaksikko tekee paluun uudessa CS:GO-joukkueessa

julkaistu: 27.04.2023 18:08

 

Tanskalainen organisaatio Ambush on kiinnittänyt CS:GO-joukkueekseen eurooppalaisen kokoonpanon, jossa pelaavat muun muassa kaksi entistä ENCE-pelaajaa, Miikka “suNny” Kemppi ja Joonas “doto” Forss. Kokoonpanon täydentävät tanskalaispelaajat Mikkel “Maze” Sparvath ja Niels Christian “NaToSaphiX” Sillassen sekä bulgarialainen Milen “milky” Iliev.

SuNny pelasi CS:GO:n huipulla vuosina 2017–2019 kun hän edusti menestykkäästi mousesportsia [nykyään MOUZ]. ENCE:n kokoonpanossa hän pelasi syyskuusta 2019 joulukuuhun 2020. Tämän jälkeen Kemppi pelasi lukuisissa kokoonpanoissa, joista useat pelasivat ilman organisaatiota.

Doto on pelannut puolestaan suomalaisjoukkueissa KOVA ja HAVU sekä ollut osa ENCE:n kansainvälistä CS:GO-kokoonpanoa marraskuusta 2020 helmikuuhun 2022. Suomalaispelaajat pelasivat siis ENCE:ssä noin kuukauden ajan yhdessä.

NaToSaphiX pelasi suNnyn kanssa samassa joukkueessa, ilman organisaatiota toimineessa GORILLAZ-kokoonpanossa kesällä 2021. NaToSaphiX ei ole viihtynyt missään joukkueessa noin puolta vuotta pidempään. Pisimmät pestinsä hän on pelannut Heroicissa ja LPSP:ssä.

Maze on pelannut Ambushin CS:GO-joukkueessa aiemminkin. Ensin maalis-huhtikuussa 2020 ja sen jälkeen vuoden 2021 elokuusta joulukuuhun. NaToSaphiXin tapaan myös Mazen aika eri joukkueissa on jäänyt toistuvaksi lyhyeksi. 21-vuotias Maze tulee luultavimmin ottamaan pelinsisäisen johtajan roolin hartioilleen.

21-vuotias bulgarialainen milky pelasi Adaptation-nimisessä joukkueessa maaliskuun lopulta tähän päivään yhdessä Doton kanssa. Tätä ennen hän on pelannut lukuisissa eri joukkueissa tanskalaiskaksikon tapaan. Myös hän on ollut osa aikaisempaa Ambushin kokoonpanoa (elokuu 2021 – tammikuu 2022).

Ainoastaan suNnylla ja dotolla on uudesta viisikosta kokemusta pitempiaikaisesta sitoutumisesta yhteen ja samaan joukkueeseen. Nähtäväksi jää, pysyykö joukkue yhdessä vai hajoaako kokoonpano muutaman kuukauden jälkeen.

Lähde: Ambush | Kuva: suNny/doto