SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
sLowilla hyvä fiilis HAVU:n pärjätessä
  • Juuso
    Syngelmä

SUOMALAISIA VIIDENNEKSI ENITEN CS:GO TOP30-LISTALLA

julkaistu: 07.05.2021 19:00

HLTV-sivuston maailmanlistan 30:n parhaan joukkueen pelaajalistalta löytyy mukava osa suomalaisia pelaajia.

Reddit-käyttäjä Proffesseur_Moriarty on julkaissut postauksen, jossa hän esittelee palkkidiagrammilla eri kansalaisuuksien osuudet TOP30-joukkueiden pelaajista.

Suomi ja Saksa ovat jaetulla viidennellä sijalla. Sekä suomalaisia että saksalaisia pelaajia löytyy listalta kahdeksan kumpaakin.

Listan suomalaispelaajat ovat korkeimmalle sijoitettu suomalaispelaaja Jesse “zehN” Linjala, OG:n kapteeni Aleksi “Aleksib” Virolainen, HAVU:n koko joukkue (Jani “Aerial” Jussila, Sami “xseveN” Laasanen, Lasse “ZOREE” Uronen, Olli “sLowi” Pitkänen” ja Jemi “jemi” Mäkinen) sekä ENCE:n Aleksi “allu” Jalli ja Joonas “doto” Forss.

Suomalaisia enemmän huippupelaajia tulee Brasiliasta (10 pelaajaa), Ruotsista (13 pelaajaa), Tanskasta (18) ja Venäjältä (21).

Tanskalaispelaajista peräti 12 kuuluu TOP10-joukkueisiin. Heistä 10 pelaavat maailmanlistalla sijoille 2 ja 3 sijoitetuissa joukkueissa.

Maita, joita edustaa tällä hetkellä yksi pelaaja TOP30-listalla ovat Viro (Robin “ropz” Kool), Liettua (Aurimas “Bymas” Pipiras), Meksiko (Edgar “MarKE” Maldonado), Montenegro (Pavle “Maden” Bošković), Alankomaat (Joey “CRUC1AL” Steusel), Turkki (Ismailcan “XANTARES” Dörtkardeş) ja Uzbekistan (Sanjar “SANJI” Kuliev).

Country Representation in Pro CS as of 05/03/2021 from GlobalOffensive

Lähde: HLTV, Reddit

Kuva: HAVU

Tuoreimmat uutiset:

Luetuimmat nyt