SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Suomalaiset vahvoilla muuallakin kuin jääkiekossa – PUBG Europe Leaguessa suomalaiset huipulla
  • Hude

Suomalaiset vahvoilla muuallakin kuin jääkiekossa – PUBG Europe Leaguessa suomalaiset huipulla

julkaistu: 27.05.2019 18:08

Pubgin Eurooppaliiga kävi viikonloppuna kuumana, kun joukkueet jatkoivat pitkää kilpaansa kohti seuraavaa PUBG Classic -turnausta. Pisteitä ropisi niin ennakkosuosikeille kun altavastaajillekin. Suomalaiset olivat vahvoilla ja kärkisijoilta löytyy miellyttävä määrä sinivalkoista toisen viikon rupeaman jälkeen!

Turnauksen johdossa häärää tällä hetkellä suomalaisvahvisteinen Faze Clan. Joukkueen kapteeni Anssi “mxey” Pekkonen sai viritettyä joukkueensa huippukuntoon täksi viikonlopuksi, ja Faze Clan kuittasi yhteensä neljä kana-ateriaa nimiinsä Berliinissä.

Ennakkosuosikkina toiselle kaudelle lähtenyt Team Liquid suoriutui myös mallikkaasti viikonlopun kähinöistä, ja joukkue on tällä hetkellä hopeasijalla sarjassa. Paikka Tukholman PUBG Classiciin on jo suhteellisen varmaa, mikäli joukkue pitää tällaista tahtia yllä. Jere “Jembty” ja Samu “Sambty” Kauppinen ovat pitäneet joukkuettansa Pubgin kilpailuscenen huipulla jo jonkin aikaa, ja vauhti ei näytä hidastuneen.

Täysin suomalaiset Ence ja Winstrike ovat tällä hetkellä sijoilla 9. ja 11., mutta mahdollisuudet viiden parhaan joukkoon sijoittumisesta ovat vielä hyvin saavutettavissa.

PUBG Europe League jatkuu vielä kuuden viikon ajan, jonka jälkeen viisi parasta joukkuetta jatkavat Tukholman GLL Grand Slam turnaukseen.

Kansikuva: pubgesports.eu