SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Suomalaiset etenivät CS:GOn maailmanlistalla – Katso kesäloman sijoitukset
  • Niko
    Nikkilä

Suomalaiset etenivät CS:GOn maailmanlistalla – Katso kesäloman sijoitukset

julkaistu: 16.07.2020 17:00

HLTV:n ylläpitämä CS:GOn ranking-listan päivittyi taas tällä viikolla. Vaikka listan 30. parhaan kärjessä ei nähtykään muutoksia, sen suomalaisedustus vaihtoi paikkaansa sitten viime viikon listauksen.

Aiemman tilanteen mukaisesti listan kärkeä pitävät BIG, Vitality ja Evil Geniuses. Listakymmennikon ainoat muutokset olivat FaZe Clanin ja Fnaticin paikkojen vaihto, kun FaZe nousi sijalle 6, ja Complexityn nousu listan kymmenenneksi Astraliksen tilalle.

Top 30:n korkein suomalaisedustaja, Aleksi “Aleksib” Virolaisen OG, tippui kaksi pykälää sijalle 16. Listan parhain kokosuomalainen joukkue ENCE putosi sekin sijalle 22, kun Jesse “ZehN” Linjalan GODSENT nousi sen ohitse sijalle 21. Suomalaisjoukkue HAVU taasen nousi kaksi sijaa listan 28:ksi ja on täten vain kuusi sijaa ENCEn alapuolella.

Tulevat puolitoista kuukautta ovat varsin hiljaisia turnaustoiminnan suhteen, joten dramaattisia muutoksia joukkueiden rankingista ei sen aikana todennäköisesti nähdä. Suurin näytön paikka tulee olemaan OG:lla, joka ottaa elokuussa osaa DreamHack Open Summer -turnaukseen ja ESL One: Colognen karsinoihin, sekä HAVUlla, joka osallistuu elokuussa LOOT.BET -turnauksen pudotuspeleihin.

HLTV Top 10:

1.  BIG
2. Vitality
3. Evil Geniuses
4. Natus Vincere
5. G2
6. FaZe Clan
7. Fnatic
8. Team Liquid
9. FURIA
10. Complexity

Suomalaisedustus:

16. OG
21. GODSENT
22. ENCE
28. HAVU

Lähde: HLTV Kuvalähde: ENCE