SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Suomalainen huippupelaaja vaihtaa Counter-Strikesta Valorantiin — väläyttää myös valmentajamahdollisuutta
  • Juuso
    Syngelmä

Suomalainen huippupelaaja vaihtaa Counter-Strikesta Valorantiin — väläyttää myös valmentajamahdollisuutta

julkaistu: 08.12.2021 14:05

KOVAn ex-pelaaja, 24-vuotias Lauri “pietola” Hietala kertoo Twitterinsä vaihtavansa Valorantiin. Muita Counter-Strikesta Valorantiin vaihtaneita suomalaisia ovat Elias “Jamppi” Olkkonen ja Nikita “Derke” Sirmitev.

Pietola kertoo Twitterissä kokeilleensa Valorantia CSGO-taukonsa aikana ja nauttineensa pelistä suuresti. Hän kertoo kokeilleensa myös valmentamista, josta on tullut hyvää palautetta. Lopuksi hän kiittää KOVAn organisaatiota menneistä vuosista. Pietola kirjoitti kolmen twiitin ketjun aiheesta englanniksi tilillään.

“Olen päättänyt vaihtaa Valorantiin. Annoin sille tilaisuuden taukoni aikana ja selvisi, että nautin siitä pelistä päivä päivältä enemmän. Tämä tarkoittaa, että etsin joukkuetta Valorantissa. Sopimukseni KOVAn kanssa päättyy tämän vuoden lopussa, ja minusta tulee vapaa agentti.”

“Valmensin myös muutamia CS-joukkueita taukoni aikana. Saamani palaute on ollut uskomatonta. Erityisesti haluan auttaa nuoria suomalaisia pelaajia ja joukkueita nostamaan tasoaan päivittäin. Jos sinusta tuntuu, että voisin olla avuksi, älä epäröi ottaa yhteyttä.”

“Kiitos KOVA Esportsille menneistä vuosista. Te olette uskomaton organisaatio. Haluan kiittää kaikkia joukkuetovereitani, joita minulla on ollut näiden 10 vuoden aikana. Tiedätte keitä olette. Odotan innolla vuotta 2022.”

Lähde: pietolacsgo

Kuva: pietolacsgo

Tuoreimmat uutiset: