SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Suomalainen CS:GO-pelaaja eläköityy 20-vuotiaana
  • Juuso
    Syngelmä

Suomalainen CS:GO-pelaaja eläköityy 20-vuotiaana

julkaistu: 16.08.2022 13:58

Urallaan SJ:tä, HAVUa ja viimeisimpänä KOVAa edustanut Samuli “Twixie” Herrala kertoo Twitterissä jäävänsä eläkkeelle.

– Kuluneet kaksi ja puoli vuotta ovat olleet minulle todella raskaita henkisesti. Olen yrittänyt parhaani mukaan tasapainottaa elämääni koulun ja peliuran välillä. Luulin pystyväni hallitsemaan sitä valtavaa stressiä, jonka sain elämääni valitessani ammattilaispelaajan uran, Twixie kirjoittaa englanninkielisessä TwitLonger-viestissään.

Twixie toteaa, että lopulta stressi ja paineet elämänhallinnasta kävivät liian suureksi.

– Nyt on aika ripustaa pelihiiri naulaan ja keskittyä omaan hyvinvointiini. Olen nauttinut jokaisesta pelisekunnista, enkä haluaisi muuttaa mitään, Twixie toteaa.

Twixie kiittää kaikkia organisaatioita ja joukkueita joiden kanssa sai pelata. Hän kertoo saaneensa joistain joukkuetovereistaan elinikäisiä ystäviä. Uransa parhaimmiksi hetkiksi hän nimeää ensimmäisen kansainvälisen LAN-voittonsa LESF 2018 -turnauksessa sekä ensimmäisen kotimaisen LAN-voittonsa Vectorama 2019 -turnauksessa.

Twixie ei pidä eläkepäätöstä lopullisena, vaan toteaa, että vielä on peliuralla jotain saavutettavaa jäljellä.

– Minusta tuntuu, että en ole saavuttanut täyttä potentiaaliani tai saavuttanut sitä mitä haluan. Minulla on edelleen paljon annettavaa tälle pelille [CS:GO] ja sen yhteisölle. Jos teen joskus paluun, tulen olemaan keskittyneempi ja vahvempi kuin koskaan aiemmin, Twixie sanoo.

Lopuksi hän toivottaa menestystä KOVAn uudelle kokoonpanolle.

Twixien eläköitymisilmoitus sai huomiota myös muutamalta varsin nimekkäältä esports-nimeltä. Brittiläinen CS:GO-pelaaja, Owen “smooya” Butterfield, kertoo jäävänsä ikävöimään Twixietä.

Lisäksi Liquidin Valorant-joukkueen suomalaispelaaja, Elias “Jamppi” Olkkonen, kehottaa Twixietä käymään koulut rauhassa loppuun ja keskittyvän sen jälkeen peliuraansa tosissaan.

– Oot supertalentti, Jamppi kirjoittaa.

KOVA kertoo Twitter-tilillään olevansa surullinen Twixien eläköitymisestä. Samaan hengenvetoon organisaatio kuitenkin haluaa kiittää entistä pelaajaansa.

– Hän oli avainpelaaja kokoonpanossamme ja todellinen roolimalli, jota kaikki katsoivat ylöspäin. Surullista nähdä hänen lähtevän, mutta samalla olemme ylpeitä hänen päätöksestään. Kiitos mahtavista kolmesta vuodesta, KOVAn Twitterissä kirjoitetaan.

Lähteet: twixiecs, Jamppicsgo, smooyacs, kovaesports | Kuva: KOVA