SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Voitto ja häviö! — Sunnyn ja sergej:n GORILLAZ ratkaisee CS-turnauksensa kohtalon suomalaisjoukkuetta vastaan
  • Sauli
    Rautiainen

Voitto ja häviö! — Sunnyn ja sergej:n GORILLAZ ratkaisee CS-turnauksensa kohtalon suomalaisjoukkuetta vastaan

julkaistu: 11.05.2021 16:15

Tänään aamulla ja päivällä pelattiin Spring Sweet Spring 2 Regionals -CS:GO-turnauksen C-ryhmän alkueriä. Entisten ENCE-pelaajien Miikka “SuNny” Kempin ja Jere “sergej” Salon uusi CS-joukkue GORILLAZ kohtasi ensiksi ruotsalaisen Lilmix ja aamupäivän päätteeksi voittajien ottelussa Galaxy Racerin.

Sergej ja Sunny liekeissä

Ottelut pelattiin “paras kolmesta” -sarjana. Ensimmäisessä matsissa karttavalinnat olivat Dust2 (GORILLAZ), Mirage (Lilmix) ja Inferno.

Ensimmäisenä karttana toimiva Dust2 oli Miikka “SuNny” Kempin heiniä. Ruotsalaisjoukkue Lilmix ei edes vahvistettuna legendaarisella Christopher “GeT_RiGhT” Alesundilla pystynyt vastaamaan suomalaisen hurjaan 1.73 ratingiin. GORILLAZ vei ensimmäisen kartan 16-8.

Toisena karttana toimi ruotsalaisjoukkueen valinta Mirage. Kartta oli kierrosvoitoissa kuin peilikuva Dust2:sta sillä erotuksella, että tällä kertaa suomalaisista Jere “sergej” Salo höykytti vastustajia 1.87 ratingilla. GORILLAZ vei toisen kartan niin ikään 16-8 ja koko sarjan 2-0.

Suomalaiskaksikko Jere “Sergej” Salo ja Miikka “Sunny” Kemppi olivat aamupeleissä iskussa.

Voittajien ottelu

Toisen ottelusarjan karttavalinnat olivat Inferno (GORILLAZ), Overpass (Galaxy Racer) ja Dust2.

Sunnyn ja Sergejn joukkue aloitti Infernon vahvasti voittamalla heti pistoolikierroksen rosvopuolella. Robin “flusha” Rönnquistin kipparoiman GORILLAZin peli meni kuitenkin vahvan alun jälkeen toisella puoliajalla vaikeaksi, kun ruotsalaiset nousivat ensiksi tasoihin 10-5 tilanteesta ja lopulta ohi, voittaen kartan 16-13.

Ruotsalaisten valinta Overpass oli seuraavana vuorossa. Momentum ei ollut kadonnut minnekään ja GORILLZ jäi ruotsalaisten jalkoihin. Lopun tiukasta noususta huolimatta kierrokset loppuivat suomalaisittain kesken ja Galaxy Racer voitti kartan 16-13 ja koko sarjan 2-0.

Täten GORILLAZin kohtalo Spring Sweet Spring 2 Regionals -turnauksessa ratkeaa Ryhmä C:n eliminaatio-ottelussa. Siellä vastaan tulee Tuomas ”SADDYX” Louhimaan tähdittämä suomalainen SJ. Pelaajatcom näyttää ottelun suorana Twitch-kanavallaan.

Kuvat: ENCE

Tuoreimmat uutiset: