SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Sunny:n ja Sergej:n CS:GO-joukkueesta uutta tietoa – tunnistatko valmentajan?
  • Sauli
    Rautiainen

Sunny:n ja Sergej:n CS:GO-joukkueesta uutta tietoa – tunnistatko valmentajan?

julkaistu: 17.07.2021 17:00

Entisten ENCE-pelaajien, Jere “Sergej” Salon ja Miikka “SuNny” Kempin CS:GO-projekti Gorillazista ei ole kuultu vähään aikaan.

Viimeksi loppukeväällä ruotsalaislegenda Robin “flusha” Rönnquistin kipparoima joukkue kävi parissa karsintaturnauksessa, kuten Blast Risingissa ja Flashpoint 3 Qualifier -tapahtumassa, kokeilemassa siipiään. Tulokset olivat kuitenkin vähemmän mairittelevia joukkueen pudottua jo alkuvaiheessa tapahtumista.

Joukkue vaihtoi keväällä kokoonpanoaan Rokas “EspiranTo” Milasauskasista ja Buğra “Calyx” Arkınista Yasin “xfl0ud” Koçiin ja Niels Christian “NaToSaphiX” Sillasseniin. Näiden muutosten jälkeen joukkueen osalta on ollut hiljaista. Aiemmin ilmoitetun organisaation nimeäkään ei ole vielä paljastettu,

Nyt kuitenkin Natosaphixin ja xfl0udin Instagramista ja Twitch-striimeistä on saatu tieto, että joukkue on ollut bootcampilla, eli harjoitusleirillä, Sveitsissä.

Kuvista päätellen koko kokoonpano on paikalla. Lisäksi joukkueella vaikuttaa olevan nyt valmentaja. Ukrainalainen Sergey “lmbt” Bezhanov mainitaan mm. Natosaphixin Instagram kirjoituksessa. lmbt on ollut aiemmin mm. Mousesportsin ja ForZen valmentaja.

Alla olevan videon otsikossa xfl0ud kertoo pelailevansa Flushan, Sergej:n, Sunny:n ja Natosaphixin kanssa bootcampilla.

Gorillazin tulevista turnauksista saati organisaatiosta ei ole tällä erää tietoa. Joka tapauksessa projekti näyttää olevan vielä elossa ja valmistautuvan tulevaan.

Kuva: ENCE

Tuoreimmat uutiset:

(edited)Jump