SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
SuNny kertoo ENCEn kokemasta paineesta: “Päätavoitteemme on valmistautua ensi vuoteen”
  • Niko
    Nikkilä

SuNny kertoo ENCEn kokemasta paineesta: “Päätavoitteemme on valmistautua ensi vuoteen”

julkaistu: 08.11.2019 15:20

ENCEn CS:GO-joukkueen pelaaja Miikka “suNny” Kemppi avautui tänään HLTV:n haastattelussa joukkueen tilanteesta ja tämänhetkisistä tavoitteista.

Viimeiset kuukaudet ovat olleet ENCElle rankkoja. Joukkue koki dramaattisen rosterimuutoksen, kun Kemppi saapui Aleksi “Aleksib” Virolaisen tilalle joukkueen aktiivikokoonpanoon. Samalla ENCEn menestys on ollut laihanlaista. Kesäkuun jälkeen ainoa mitalisija on ollut Intel Extreme Masters XIV:n hopea, ja kaikki turnausmatkat ovat uuden kokoonpanon kanssa päättyneet jo alkumetreillä.

Haastattelussa käytiin lävitse joukkueen valmistautumista käynnissä olevaan IEM Peking -turnaukseen, sekä puitiin ensimmäisten päivien tuloksia. ENCEn avausottelut johtivat 1-2 voittolukemiin ja joukkueen karsiutumiseen turnauksesta.

“Suoriuduimme todella hyvin treeneissä ja olemme kehittyneet joka päivä. Bootcampin aikana tuntui, ettemme edes hävinneet yhtään harjoitusottelua, vaikka se ei tietenkään merkitse paljoa. Emme kyenneet näyttämään harjoittelumme tuloksia ensimmäisessä ottelussamme, ja vaikka meillä oli hyvä Terroristi-puolisko 100 Thievesiä vastaan, kaikki vain mureni kasaan”, Kemppi kommentoi  ENCEn  ottelua 100 Thievesiä vastaan.

Kemppi kertoi myös, miten joukkueen tuntema paine on vaikuttanut näiden suoriutumiseen ja lähestymistapaan:

“Olemme asettaneet joukueelle selkeät tavoitteet, ja päätavoitteenamme on olla valmiina ensi vuoteen. Emme ole tyytyväisiä, jos karsiudumme [IEM Beijingin] lohkovaiheessa, mutta pidämme silti turnausta harjoitteluna ensi vuotta varten. On surkeaa tietää, että voisimme voittaa, ja sitten suoriutua huonommin kuin treeneissä[…]”

Kempin mukaan joukkue keskittyy tällä hetkellä virheiden huomioimiseen jokaisen kentän ja ottelun jälkeen, ja tulee jatkamaan samalla lähestymistavalla vuoden loppuun asti. Voit lukea haastattelun kokonaisuudessaan HLTV:n verkkosivuilta.

Lähde: HLTV Kuvalähde: ESL