SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Striimajalle asetettiin ansa – jäi loukkuun kolmen tunnin otteluun ja sai lopulta bannit
  • Aleksi
    Majander

Striimajalle asetettiin ansa – jäi loukkuun kolmen tunnin otteluun ja sai lopulta bannit

julkaistu: 13.07.2022 13:32

Korealainen League of Legends suoratoistaja Kim “kkyuahri” So-Hyun joutui pahaan paikkaan, kun trollit venyttivät yhden ranked pelin kestämään kolme tuntia.

AfreecaTV -alustalla lähetyksiä tekevä kkyuahri liittyi normaaliin tapaan pelin ranked-jonoon kun tämän katsojat onnistuivat tekemään hänelle kaikkien aikojen ansan. Neljä katsojaa oli asettautunut jonoon samaan aikaan ja päätyivät peliin niin, että kaksi pelasi suoratoistajan joukkueessa ja kaksi tätä vastaan.

Tästä alkoi So-Hyunin piina, hänen puolellaan pelaava kaksikko esti vastustaja-joukkuetta puskemasta ja kertoi jatkuvasti vastujille tämän sijainnin. Tämä johti yli kolme tuntia kestäneeseen peliin, jonka aikana So-Hyun ehti kuolla 120 kertaa.

Pelin lopettaminen luovutuksella tai sen hylkääminen ei onnistunut, sillä molemmat vaativat enemmistön ääniä. So-Hyun ei halunnut poistua pelistä, sillä hän pelkäsi saavansa hylkäyksestä bännit, mikä olisi lopettanut päivän striimin. Pelissä kituuttaminen ei kuitenkaan kannattanut, sillä massiivinen kuolemien määrä johti automaattiseen kahden viikon banniin pelin viimein loputtua.

LoLin kehittäjä Riot ei ollut vielä eiliseen mennessä kommentoinut kahden viikon rangaistusta ja So-Hyun onkin joutunut pelaamaan odotellessa uudella tilillä. Alkuperäinen tallenne on pelistä on poistettu, mutta So-Hyun julkaisi 10 minuutin koosteen tapahtuneesta omalla Youtube -kanavallaan, jonka voi katsoa alta.

Lähde: PcGamer

Artikkelikuva: kkyuahri Youtube