SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Striimaajatähti Shroud kertoo miksi palasi esports-ammattilaiseksi
  • Saara
    R

Striimaajatähti Shroud kertoo miksi palasi esports-ammattilaiseksi

julkaistu: 14.07.2022 17:05

Michael “shroud” Grzesiek tunnetaan yhtenä kaikkien aikojen katsotuimmista ja mekaanisesti lahjaimmista videopelaajista. Nykyinen Twitch-tähti ei kuitenkaan ole osoittanut aikomuksia palata kilpapeluun pariin sen jälkeen kun eläköityi Counter-Strikesta useampi vuosi sitten.

Sitä suurempi yllätys olikin, kun shroud viime viikolla ilmoitti liittyvänsä Sentinelsin Valorant-listalle mitelläkseen VCT LCQ -otteluissa elokuussa.

Fanit vaativat kanadalaispelaajaa kertomaan livelähetyksessä seikkaperäisen selostuksen siitä, kuinka tällainen päätös pääsi syntymään.

“Olin syömässä, lähdimme suunnilleen iltayhdeltätoista. Automme olivat lähtövalmiina. Yoni Loadedista lausahti: ‘hei voinko heittää nimesi Sentinelsin LCQ-konttiin heidän viidenneksi pelaajakseen'”, shroud tarinoi.

28-vuotias virtuoosi vastasi lonkalta myöntävästi, jolloin Yoni muistutti, että hänen täytyy käydä harjoitusleiri ja painettava täysillä.

“Tietenkin. En aio alisuoriutua, se olisi typerää. Sehän olisi vain paske peliliike. Minulla ja tiimille”, vakuutti shroud ja kertoi, että monen oli aluksi vaikea uskoa, ettei kyseessä suinkaan ollut trollaus.

Ennenkin on nähty shroud pelaamassa Valorantia, mutta nythän siitä vasta tuleekin mielenkiintoista. Valorant Champions Tourin karsinnoissa selviää, mitkä kahdeksan joukkuetta pääsevät ottelemaan mestaruudesta Istanbuliin syyskuussa. Jos Sentinelsillä menee hyivin, shroud nähdään taas pian kansainvälisillä areenoilla.

Lähde: Dexerto Kansikuva: Sentinels