SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Striimaajatähti Ninja teki uuden katsojaennätyksen Youtubessa – 167 000 samanaikaista katsojaa
  • Sauli
    Rautiainen

Striimaajatähti Ninja teki uuden katsojaennätyksen Youtubessa – 167 000 samanaikaista katsojaa

julkaistu: 12.07.2020 13:00

Huippusuosittu striimaaja Tyler “Ninja” Blevins paukutti tällä viikolla Youtube Gamingin livelähetysten katsojaennätykset uusiksi. Alunperin Fortniten kautta tunnetuksi tulleelle Ninjalle striimi oli ensimmäinen koko alustalla.

Ninjan katsojaluvut valtavia

Itse striimin aikana katsojia oli parhaimmillaan häkellyttävät 167 000 ja katsomiskertoja kirjoittamishetkellä on kaiken kaikkiaan lähes kolme miljoonaa. Katsojaluvut olivat tuplasti suuremmat kuin parhaimmillaan hänen entisellä alustallaan Microsoftin Mixerissä.

Ninjan Youtube-livelähetys oli jo uutinen ennen ensimmäistä varsinaista lähetystä. Aiemmin kesällä hänen kanavalleen ilmestyi lyhyt testistriimi, joka poistettiin nopeasti. Se ei kuitenkaan pysäyttänyt innokkaimpia faneja spekuloimasta, ja nyt odotuksiin vastattiin. Lopulta varsinainen ilmoitus ensimmäisestä livelähetyksestä tuli Twitterin kautta, jossa pelaaja kirjoitti lyhyesti ja ytimekkäästi “tunnin kuluttua”.

Itse striimissä amerikkalainen pelasi miljoonayleisölleen Fortniteä ystäviensä kanssa. Livelähetyksen aikana Ninja ilmaisi kaivanneensa striimaamista.

“Tiedättekö mikä on hullua? Etten ole striimannut kuukauteen, melkein unohdin, ettei kukaan tiedä miten minulla menee”, Ninja ilmaisi katsojilleen.

Ninjan tulevaisuus ei ole paraikaa tiedossa. Toisen suositun striimaajan Michael “Shroud” Grzesiekin tavoin hän jätti Mixerin taakseen ja on nyt etsinyt uutta kotia lähetyksilleen. Joka tapauksessa hurjat luvut osoittavat, että hän on edelleen yksi läntisen pallonpuoliskon suosituimmista striimaajista.

Lähde: AFKgaming Kuva: Ninja