SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Striimaajatähti kieltäytyi yli 500,000€ sopimuksesta – Laittoi kaverit edelle
  • Juho
    "Pimmyjage"
    Salminen

Striimaajatähti kieltäytyi yli 500,000€ sopimuksesta – Laittoi kaverit edelle

julkaistu: 11.11.2020 11:29

Yksi Twitch-striimauspalvelun suosituista kasvoista, Matthew “Mizkif” Rinaudo järjesti hetki sitten Q&A-tapaamisen tilaajilleen. Täällä striimaajatähti kertoi omasta rahallisesta tilanteestaan ja esitti väitteitä saamistaan työtarjouksista.

Rinaudo kuuluu striimaajiin keskittyvään organisaatioon nimeltä One True King (OTK). Organisaation perustajajäseniin kuuluu hänen lisäkseen pitkän linjan sisällöntuottajia ja tämän hyviä ystäviä, kuten Asmongold, Rich Campbell, Tipsout ja Esfand.

Yksi Q&A-tapaamiseen osallistuneista tilaajista kysyi Rinuadolta tarkemmin juuri OTK:sta ja siitä, mikä hänen taloudellinen hyöty organisaatiosta on.

Rinuando kertoi, että hän on rahallisesti hyvässä asemassa vuoden sisällä ja ettei tarvitse tällä hetkellä juuri ylimääräisiä tuloja. OTK ei ole hänelle tulonlähde vaan pikemminkin sijoitus tulevaisuuteen, striimaajauran jälkeiseen elämään.

Tähti väitti myös saavansa jatkuvasti tarjouksia muilta organisaatioilta, jotka tarjoavat hänelle paikkaa e-urheilun ja striimaamisen parissa. Hänen mukaansa yksi näistä oli 2-vuotinen 600 000$ arvoinen sopimus (n. 507 000€) , josta hän kuitenkin kieltäytyi.

Rinuando kertoi kieltäytyneensä saamasta tarjouksesta, sillä pitää kaverisuhteita isommassa arvossa. OTK on hänen mukaansa organisaatio, jossa hän haluaa kasvaa kavereidensa kanssa. OTK:n avulla hän kertoo hyötyvänsä paremmin striimaajana.

Mizkifin Twitch-kanavalla on tällä hetkellä liki 730 000 seuraajaa ja yli 8000 aktiivista tilaajaa. Pelkästään tilaajien kautta striimaaja tienaa yli 25 000€ kuukaudessa.

Kuva: Mizkif