SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Sterling Global Dragons-Team Pluto Gaming: Pitääkö SGD tasonsa?
  • Niko
    Mikkonen

Sterling Global Dragons-Team Pluto Gaming: Pitääkö SGD tasonsa?

julkaistu: 18.10.2018 00:13

Flame Cup on SEA:ssa (Southeast Asia) pelattava pieni onlineturnaus, jossa mainitsemisen arvoisia tiimejä on kolme tai neljä kappaletta laskutavasta riippuen. Näistä Sterling Global Dragons (SGD) pelaa noin 12.30 kiinalaista Team Pluto Gamingia (TPG) vastaan ja ennakkosuosikista ei pitäisi olla mitään epäselvyyttä.

TPG:stä ei juuri dataa ole, mutta tasuri Resurgenceä vastaan ei ole saavutus eikä mikään, eikä myöskään tiimin carryn Destinyn historia mairittele sen kummemmin, sillä kovemman tason pelejä ei ole yhtään alla. SGD ei myöskään suuremmin juhli ison yleisön silmissä, mutta heiltä löytyy enemmän kokemusta kilpapelaamisesta ja suhteellisen kovia päänahkoja on tullut syksyn mittaan. Myönnettäköön, että Minesekin kaataminen ei ollut minkäänlainen saavutus Kuala Lumpur Majorin karsinnoissa, mutta Tigersin kaataminen 2-0 ja tippuminen Lotacia vastaan 1-2 on enemmän kuin kovin moni tiimin ulkopuolelta osasi odottaa. Hyvät otteet ovat jatkuneet muun muassa King’s Cup 2: SEA:ssa, josta tuloksena on kolme tasuria Tigersia, Lotacia ja EVOSia vastaan, jotka kaikki ovat useampaa napsua parempia tiimejä kuin TPG.

Kyseessä on siis lohkovaiheen ottelu ja täten bo2, mutta SGD:n tulisi hoitaa homma kotiin suhteellisen helposti, jos vain fokus säilyy samana, vaikka vastassa on selkeästi viimeaikaisia vastustajia heikompi vastus tällä kertaa. Yllättävän korkeaa kerrointa 2-0 lopputulemalle tarjotaan, vaikka kovin usein ei näin pieniin tule tartuttua.