SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Stardew Valley myy paremmin kuin koskaan – kehittäjällä uusi peliprojekti silmäteränä
  • Juuso
    Syngelmä

Stardew Valley myy paremmin kuin koskaan – kehittäjällä uusi peliprojekti silmäteränä

julkaistu: 14.05.2022 15:00

Stardew Valley julkaistiin kuusi vuotta sitten, mutta pelin suosio jatkaa yhä kasvamistaan. Peliä on myyty yhteensä 20 miljoonaa kappaletta, joista 13 miljoonaa PC:lle. Stardew Valleyn luoja, Eric Barone, on menestyksestä hämillään.

“20 miljoonan myydyn kappaleen merkkipaalu on jotain uskomatonta. En voi uskoa, että pelin suosio on saavuttanut tällaiset mittasuhteet”, Barone kommentoi PC Gamerin haastattelussa.

Luvut eivät valehtele ja Barone vahvisti asian itsekin. Stardew Valley myy paremmin kuin koskaan sen historiassa.

“Keskimääräinen myyntimäärä on korkeammalla kuin koskaan aiemmin. Enkä tiedä miksi näin on. Toivon, että tieto pelistä leviää ihmisten suusta suuhun. Mitä useampi pelaa peliä, sitä useampi jakaa pelikokemuksensa ystävien kanssa. Olen todella iloinen siitä, kuinka suosittu Stardew Valley yhä on”, Barone sanoo kiitollisena.

Stardew Valleyn suosiosta riippumatta, Barone kertoo keskittyvänsä uuteen peliprojektiin, Haunted Chocolatieriin. Uusi peliprojekti on Baronen mukaan hänen ykkösprioriteettinsa.

“Tällä hetkellä keskityn Haunted Chocolatieriin. Se on ykkösprioriteettini. Jos haluan pitää taukoa Haunted Chocolatierista tai minulla on uusia ideoita Stardew Valleyhin, voin vaihtaa hetkeksi ykkösprioriteetiksi Stardew Valleyn. Minulla ei siis ole tarkkoja suunnitelmia. Tavoitteenani on olla tuottelias joka päivä. Jos tunnen oloni hyväksi, uskon sen välittyvän myös kehittämiini videopeleihin”, Barone avaa työskentelytapojaan.

Haunted Chocolatierilla ei ole julkaisuajankohtaa. Barone oli varsin vaitonainen Stardew Valleyn julkaisuajankohdasta, joten Haunted Chocolatierin julkaisusta tuskin saadaan vinkkiä etukäteen.

Lähde: PC Gamer | Kuva: StardewWiki